Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 0:54
Przemyslaw napisał(a): A Pan osobiście , pada na kolana przed każdym anonimem i spowiada się ?
Proszę się przedstawić jeśli chce Pan rozmawiać z drugim człowiekiem.Nie płaci mi Pan więc nic Pana nie upoważnia do przesłuchań.

Jeżeli deklarowałbym się w czymkolwiek i gdziekolwiek to niestety musiałbym udzielić odpowiedzi czy ona jest na moją korzyść czy też nie. A Pan jest tchórzem, który nie potrafi przyznać się do tego, że nawet nie kiwnął palcem w sprawie mieszkańców jak to Pan deklarował.
Ma Pan coś jeszcze do dodania Panie Przemysławie w tym temacie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 12:43
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): A Pan osobiście , pada na kolana przed każdym anonimem i spowiada się ?
Proszę się przedstawić jeśli chce Pan rozmawiać z drugim człowiekiem.Nie płaci mi Pan więc nic Pana nie upoważnia do przesłuchań.

Jeżeli deklarowałbym się w czymkolwiek i gdziekolwiek to niestety musiałbym udzielić odpowiedzi czy ona jest na moją korzyść czy też nie. A Pan jest tchórzem, który nie potrafi przyznać się do tego, że nawet nie kiwnął palcem w sprawie mieszkańców jak to Pan deklarował.
Ma Pan coś jeszcze do dodania Panie Przemysławie w tym temacie ?
>

Ty tylda , do każdej czynności telewizje wołasz ? Kto tak wszystko zamotał że żyć się nie da ?
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 13:01
~ napisał(a): Ty tylda , do każdej czynności telewizje wołasz ? Kto tak wszystko zamotał że żyć się nie da ?

Telewizja to powinna zainteresować się Tobą i zadać Ci wszystkie pytania z forum, na które nie odpowiedziałeś.
Pchasz się w politykę to nie rzucaj słów na wiatr.
Bo z tego wynika, że mieszkańców masz gdzieś a jedynie zależy Ci na własnym interesie i sianiu propagandy.
Następnym razem głęboko się zastanów co mówisz i co piszesz bo niestety będą z tego wyciągane konsekwencje...

~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 13:13
~ napisał(a): Kto tak wszystko zamotał że żyć się nie da ?

Właśnie tacy jak Ty, którzy dużo mówią i kompletnie nic nie robią, deklarują i zapominają, jedynie działają na swoją korzyść kosztem innych. :]
5413
#Przemyslaw nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 17:37
Kto płaci lub nakazuje niektórym stawać w obronie obecnego stanu rzeczy ?
Dyżurni klakierzy władzy .Charytatywni ZAWODOWI SPAMERZY.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 18:18
Jeśli chodzi o spamerów , to na tym portalu od wielu miesięcy przewodzi niejaki Przemysław.
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 19:15
Ty w czym przewodzisz?
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 19:51
Przemyslaw napisał(a):
Dyżurni klakierzy władzy .Charytatywni ZAWODOWI SPAMERZY.

Czy ja prosiłem abyś napisał coś o sobie ? :-]
Nie, może lepiej zbierz siły i odpowiedz na wcześniejsze pytania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.