Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
2900
#falco nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 20:02
a kto to jak nie Przemysław wiesza przysłowiowe psy na władzy a niedawno zadeklarował chęć współpracy z Romanem :D

masz nieodparte parcie na ,,koryto,, i jest ci obojętne kto je bedzie napełniał byle obficie :P
jaką cenę ma ta twoja ,,przyzwoitość,,?
:P

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 20:20
Panie falco poniżej dedykacja dla Pana[img=1365877218_0whgq9x.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 20:38
w tym jesteś dobry

,,kopiuj-wklej,, :D

9991
#Gizek nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 20:45
~ napisał(a): Czy ja prosiłem abyś napisał coś o sobie ? :-]
Nie, może lepiej zbierz siły i odpowiedz na wcześniejsze pytania.

Tyldo jesteś otoczony wieloma tyldami,od których możesz zawrotu głowy za chwilkę dostać.(Ja to widzę,Ty niestety nie).Proponuję złap się stabilniejszego trzonka, abyś utrzymał równowagę i nie przewrócił się.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 22:26
Gdzie odpowiedzi Przemuś ? Tak / Nie ... . aby nie nadwyrężać Twoich szarych komórek. Wciąż czekam. Jesteś za tą likwidacją , czy nie ?

Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~zyb niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 23:33
Przemysławie, nie wstyd Ci za Twojego szefa? no wiem różne rzeczy wyprawiał, ale tym razem to już całkiem dziad się z niego zrobił, normalnie dziad proszalny :)

http://tvp.info/informacje/polska/palikot-jak-dziad-proszalny/10713371
5413
#Przemyslaw nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 2:31
~zyb napisał(a): Przemysławie, nie wstyd Ci za Twojego szefa? no wiem różne rzeczy wyprawiał, ale tym razem to już całkiem dziad się z niego zrobił, normalnie dziad proszalny :)

http://tvp.info/informacje/polska/palikot-jak-dziad-proszalny/10713371
>

No tak , najwyraźniej punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .SLD jeszcze zapłacze przez Leszka Millera .Nie mogę się wstydzić za cudze słowa " zybie "

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 6:56
za swoje też się nie wstydzisz i w tym jest ,,siła,, twojej pseudo-przyzwoitości :P

jak sie układa ,,współpraca,, z Romanem?
już po ,,brudziu,,? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.