Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
5413
#Przemyslaw nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 7:23
falco napisał(a): za swoje też się nie wstydzisz i w tym jest ,,siła,, twojej pseudo-przyzwoitości :P

jak sie układa ,,współpraca,, z Romanem?
już po ,,brudziu,,? :D
>

Myślę że wcześniej czy później dojdzie do sytuacji gdy spotkamy się twarzą w twarz .Jak Pan sądzi , kto się będzie musiał wstydzić i tłumaczyć z niestosownego prostackiego zachowania ? Nie życzę Panu źle ale czasem dobrze jest się ogarnąć emocjonalnie i włączyć szare komórki.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 8:37
ja tobie tłumaczyć?
ja się prostacko zachowuję?
ogarnij sie człowieku bo takie idiotyzmy możesz tylko ty tu wypisywać próbując wciskać swoje kretyńskie pomysły ludziom , myśląc że jeszcze ktoś się na to kupi :P
to ty się wytłumacz z tego co obiecywałeś a jak zwykle twoje ,,politykierstwo,, zamieniło słowo w ... ;)
spotkanie z tobą ,,twarzą w twarz,, jest niemożliwe bo takiej nie posiadasz arogancie , tylko to że nie zwykłem obrażać ludzi ,nie piszę do ciebie słowami które wręcz cisną się na usta :>
:D
zamiast tu wypisywać te swoje bzdety, pomyśl nad sobą :D
nie chcę ripostować tej twojej dedykacji bo jest pusta jak ty sam oszołomie :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
2900
#falco nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 11:29
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Pani/Pan pewnie popiera gwałty młodych kobiet na posterunkach policji ?

Oj Panie Moszczyński, żeby Panu Policja z zadu garażu nie zrobiła.

a to twój post...pełen mądrości :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
14 kwietnia 2013r. o 11:50
Przemysław na ii jechał prezydenta a teraz chce współpracować? Co za dwulicowosc. Po pierwsze mieszkańcy Moszczynski.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 13:40
~ napisał(a): Przemysław na ii jechał prezydenta a teraz chce współpracować? Co za dwulicowosc. Po pierwsze mieszkańcy Moszczynski.
>

Od jakiegoś czasu zauważam tu wpisy o współpracy z prezydentem.
Tymczasem powyższy wywiad sugeruje jedynie szukanie sprzymierzeńców na wszystkich arenach sceny politycznej , oraz zdecydowane zaniechanie postawy wrogości wobec kogokolwiek.W tym oczywiście prezydenta.
Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki .Ale to nie jest powód aby nie wspierać inicjatyw korzystnych dla Bolesławian , jeśli takowe się pojawią.
Przypominam oponentom , że taka właśnie postawa na " NIE " jest główną przyczyną politycznej niemocy.
Na dzień dzisiejszy przez ponad 5 lat sprawowania władzy Platforma Obywatelska nie uwzględniła żadnego wniosku innej partii z poza koalicji.Ani SLD , ani PiS ani Ruchu Palikota
Wszystko wędruje do kosza .Taka postawa rodzi następne po Ruchu Palikota ugrupowania niezadowolonych." Demokracja Bezpośrednia " , " Zmieleni " , " Ruch Oburzonych " itp.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 0:01
~ napisał(a): Przemysław na ii jechał prezydenta a teraz chce współpracować? Co za dwulicowosc. Po pierwsze mieszkańcy Moszczynski.
.>

gada sie jechał na prezydencie a nie na prezydenta.
~# niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 0:07
wcale po nie jeździł
~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...

Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.

Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.