Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 21:49
Ruch Palikota szybuje w sondażach w dół. Badanie CBOS wskazuje na 2% poparcie dla ugrupowania i spadło ono w ciągu miesiąca o 4%.

Na czele sondaży nadal znajduje się Platforma Obywatelska z 25% poparciem, Prawo i Sprawiedliwość z 23%, Sojusz Lewicy Demokratycznej z 8% (2% w dół), zaś w Sejmie znalazłoby się również Polskie Stronnictwo Ludowe z 6%. Na subwencję z państwowej kasy mogłaby liczyć Solidarna Polska, którą popiera obecnie 3% badanych i jest to wzrost o 2%.

Kwiecień 12, 2013 o godzinie 10:17

Więc przez weekend skąd tyle procent ? hahahahahahahahahahahahahahahahahah
chyba wypili w partii palikota z powodu żałoby i głupoty :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 21:57
idzie lato :] [img=1366055862_4beik6k.jpg]
2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 22:00
a co to za ,,foczka,, ;)
coś jakby ,,twarz,, znajoma :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 22:07
Nie wiem dlaczego mi tego nie wkleiło :D
"Związana byłam małżeństwem, miałam syna, kochałam żonę. Dopiero jak syn dorósł, a nasze stosunki z żoną się popsuły, zdecydowałam się na zmianę. To była konsekwencja całego mojego życia i tego, że od zawsze czułam się kobietą - wyjaśnia.

I została kobietą. - Ostatecznie na przemianę zdecydowałam się w wieku pięćdziesięciu kilku lat. Ale o tym, że jestem osobą transseksualną, wiedziałam już dwadzieścia lat wcześniej - wyznaje w rozmowie z "Super Expressem" pani Anna."

[img=1366056464_j3hkqt7.jpg]
2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 22:11
to teraz kolej na rozbieraną sesję w Playboyu :D

~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 22:14
Ciekawe czy Przemysław zrobi taki ruch jak ta Pani, polityka najważniejsza... :D
2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 22:16
do tego trzeba mieć,, jaja,, :D ;)

~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 22:20
Z tekstu wynika, że oszukiwał swoją żonę przez 20 lat...
Teraz przyszedł czas na wyborców :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.