Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

5134
#TOjsienka nieaktywny
19 lutego 2012r. o 21:48
Ej no zarabiam na te fajki swoją praca.Nikomu nie przeszkadzam tym że palę bo nawet w mrozy wychodziłam na podwórko i ja nie mam jak wy z góry ustalonego czasu przerwy że mogę sobie w tym czasie robić co chcę lub zjeść.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7303
#pestka nieaktywny
19 lutego 2012r. o 22:53
~ napisał(a): Właśnie że obchodzi bo ja później wydaję pieniądze na proszki do prania bo codziennie muszę prać ubrania śmierdzące papierosami!!!

nawet gdyby nie smierdzialy papierosami to i tak powinnas zmieniac ciuchy i prać,bo jeszcze gorszy jest zbyt mocny '' zapach własny; nie wiesz o tym?
~ niezalogowany
20 lutego 2012r. o 9:48
pestka napisał(a):
~ napisał(a): Właśnie że obchodzi bo ja później wydaję pieniądze na proszki do prania bo codziennie muszę prać ubrania śmierdzące papierosami!!!

nawet gdyby nie smierdzialy papierosami to i tak powinnas zmieniac ciuchy i prać,bo jeszcze gorszy jest zbyt mocny '' zapach własny; nie wiesz o tym?

Przeczytaj sobie kilka wcześniejszych postów, zastanów się i jak dalej będziesz chciała pisać bez sensu tylko po to, żeby z kogoś zrobić brudasa to proszę bardzo. Kurtkę też codziennie pierzesz?
7303
#pestka nieaktywny
20 lutego 2012r. o 11:40
a ty nie rob z palaczy marginesu,sama też nie palę ale nie przesadzam .Kazda przesada jest nidobra a ty popadasz w skrajnosci
~ niezalogowany
20 lutego 2012r. o 11:44
Nie chodzi mi o sam fakt palenia bo to każdego indywidualna sprawa, tylko o to, by nie robili tego w miejscach, w których są wspólne rzeczy ich i niepalących. To chyba nie jest takie trudne wyjść na podwórko zapalić.
4261
#akmed666 nieaktywny
20 lutego 2012r. o 12:17
Pozdrawiam zmianę C co się zmieniło odkąd odszedłem bo nie jestem na bieżąco myślałem że może przezimuję u was ale nie wiem czy jest lepiej niż było czy jest taki sam syf?
1806
#Obozowicz nieaktywny
20 lutego 2012r. o 12:20
akmed ZOstań w domu, załap sie do odsniezania przynajmniej pooddychasz świezym powietrzem.
POZdrowienia od kolegów.
4261
#akmed666 nieaktywny
20 lutego 2012r. o 12:41
Obozowicz napisał(a): akmed ZOstań w domu, załap sie do odsniezania przynajmniej pooddychasz świezym powietrzem.
POZdrowienia od kolegów.

Kim jesteś zboczeńcu napisz prywate

Dopisane 20.02.2012r. o godz. 12:41:

Obozowicz napisał(a): akmed ZOstań w domu, załap sie do odsniezania przynajmniej pooddychasz świezym powietrzem.
POZdrowienia od kolegów.

No gorzej niż było być nie może a poza tym to takich ludzi jak tam nigdy nie spotkałem wszyscy łączą się w biedzie, wszyscy walczą o przetrwanie jak jeden mąż a poza tym to jak bym tam szedł to warunek tylko moja zmiana C i tylko fiolki najlepiej g9 żadnych epruwetek ani karpuli bo tam to jest dopiero zapiernicz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza