Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

2670
Telek
18 lutego 2012r. o 21:05
akmed666 napisał(a): Witam i pozdrawiam zmianę C

Cześć Rafał

<b style="color: #FF00FF;">NIE JEST WAŻNE KTO MA RACJĘ</b><b>,</b> <b style="color: green;">ALE CO JEST RACJĄ</b><b>!</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~karol niezalogowany
19 lutego 2012r. o 8:52
oj Polfa < Polfa zbiorowisko dziadostwa i kumoterstwa myślicie ze gdzie indziej można zapalić he he i tak macie spore przywileje bo się wszyscy znają jak łyse konie . Do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć z radości ze opuściłem ten "cudowny " zakład po przeszło 20 latach pracy . Za te same pieniądze można pracować bez tych 3 zmian i weekendować i lżejsza robota a już jak wiemy nie jeden magister przejechał się na szklanej tam tylko ilość nie jakość. Uciekajcie póki czas
~ niezalogowany
19 lutego 2012r. o 10:16
krzysztoforus2 napisał(a): Polfe podobno Bułgarzy wykupili , niedługo będziecie palić na Chrobrego.
jacy Bułgarzy przez ostatnie dni Niemcy kręcili się po hali przecierz to do nich Polfa należy a nie do Bułgarów a co do palenia palą i tak gdzie popadnie i ciuchy dalej śmierdzą. ;(
~precz papierochy niezalogowany
19 lutego 2012r. o 11:12
~ napisał(a): Fajeczki dalej będą palić znajdą sobie nowe miejsce a te co przestały palić niech się nie mądrzą jak im dym przeszkadza. :>

Tak,małe zarobki a na papierochy nie szkoda!!!!Za ta kasę jest dojazd do pracy lub część opłaty za przedszkole.naćpa się tych papirochów jedna z drugą,wygląda jak stara baba,gada jak chłop,potem jęczy,że na leki nie bo się zaprawiła tym świństwem!!!
krzywda bo nie ma gdzie palić!!a innych problemów nie ma??
7303
#pestka nieaktywny
19 lutego 2012r. o 18:26
a co ciebie obchodzi na co kto wydaje swoje pieniądze?Ty bedziesz wyglądać pięknie i młodo ,tylko nie bądz taka zołza ,bo złośc piękności szkodzi.
~ niezalogowany
19 lutego 2012r. o 19:36
Właśnie że obchodzi bo ja później wydaję pieniądze na proszki do prania bo codziennie muszę prać ubrania śmierdzące papierosami!!!
~Paweł. niezalogowany
19 lutego 2012r. o 20:01
K...wa ,ale Wy macie problemy.......
5134
#TOjsienka nieaktywny
19 lutego 2012r. o 20:12
~ napisał(a): Właśnie że obchodzi bo ja później wydaję pieniądze na proszki do prania bo codziennie muszę prać ubrania śmierdzące papierosami!!!

Z tej wypowiedzi nasuwa mi się jeden wniosek.Dobrze że palacze są wśród nas bo przynajmniej sie codziennie przebieramy :| ale ogólnie mniej mi przeszkadza smród papierosów niż smród potu :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza