Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~obozowicz niezalogowany
10 marca 2012r. o 19:29
t e Biurowa tepa palo. nie znamy te numery. Pelno ludzi do pracy? . Jakos ich nie widzimy na hali jedynie to co widzimy to kolesiostwo , zwalnianie sie ludzi i pod pindalanie ludzi przez czerwonych,. wiec biurowy zapraszamy na hale mawet na jeden dzien . jak se pobiegasz miedzy 4 automatami to inaczej pogadamy. ale zapraszamy w lipcu jak jest na hali ponad 40 stopni a nie siedziec na wielkim dupsku w chlodnym pomieszczeniu,. Moze jestes biurowy ale chyba na wysypisku smieci bo tam miejsce dla takim smieci jak ty!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 marca 2012r. o 19:43
~biurowy napisał(a): Ja dostałem 2 000 zł za 13-stke, chwale sobie ten zakład , zarobki moze nie rewelacja bo dostaje za biurkiem jedyne 3800 na reke, ale pracuje mi sie dobrze... :D załoga na chali nie powinna nic dostac słabo pracuja!!!

To ty "biurowy" cienias jesteś :D Trzynasta pensja to jest średnia wypłata, a ty dostałeś tylko 2000 ?? Już cię widzę przy automacie, bo za biurkiem się nie sprawdzasz :) :D :P
~biurowy niezalogowany
11 marca 2012r. o 15:33
~obozowicz napisał(a): t e Biurowa tepa palo. nie znamy te numery. Pelno ludzi do pracy? . Jakos ich nie widzimy na hali jedynie to co widzimy to kolesiostwo , zwalnianie sie ludzi i pod pindalanie ludzi przez czerwonych,. wiec biurowy zapraszamy na hale mawet na jeden dzien . jak se pobiegasz miedzy 4 automatami to inaczej pogadamy. ale zapraszamy w lipcu jak jest na hali ponad 40 stopni a nie siedziec na wielkim dupsku w chlodnym pomieszczeniu,. Moze jestes biurowy ale chyba na wysypisku smieci bo tam miejsce dla takim smieci jak ty!

drogie pospulstwo!
pracowałem na waszej chali kilka lat, jak sie wykazalem i zdobyłem inz. mgr , dostalem stanowisko i wieksze zarobki, to chyba normalne, a wy obozowicze to nie dyskutowac tylko rekawy podwinac i do roboty !!!
co do premi to poweim ze to juz 2 w tym roku:D wiec jestem zadowolony, uczyc sie nie chciało to teraz robcie za murzynow !!! lenie jedne
40 stopni na chali tam wam przeszkadza? ja juz pracowalem przy 55 stopniach
potraktujcie to jak wczasy w tropikach , i nie narzekac mi tu !!!
~bolek niezalogowany
11 marca 2012r. o 15:46
zal mi ciebie biurowy kimkolwiek jestes
5333
#lukaszz nieaktywny
11 marca 2012r. o 16:02
~biurowy napisał(a):
~obozowicz napisał(a): t e Biurowa tepa palo. nie znamy te numery. Pelno ludzi do pracy? . Jakos ich nie widzimy na hali jedynie to co widzimy to kolesiostwo , zwalnianie sie ludzi i pod pindalanie ludzi przez czerwonych,. wiec biurowy zapraszamy na hale mawet na jeden dzien . jak se pobiegasz miedzy 4 automatami to inaczej pogadamy. ale zapraszamy w lipcu jak jest na hali ponad 40 stopni a nie siedziec na wielkim dupsku w chlodnym pomieszczeniu,. Moze jestes biurowy ale chyba na wysypisku smieci bo tam miejsce dla takim smieci jak ty!

drogie pospulstwo!
pracowałem na waszej chali kilka lat, jak sie wykazalem i zdobyłem inz. mgr , dostalem stanowisko i wieksze zarobki, to chyba normalne, a wy obozowicze to nie dyskutowac tylko rekawy podwinac i do roboty !!!
co do premi to poweim ze to juz 2 w tym roku:D wiec jestem zadowolony, uczyc sie nie chciało to teraz robcie za murzynow !!! lenie jedne
40 stopni na chali tam wam przeszkadza? ja juz pracowalem przy 55 stopniach
potraktujcie to jak wczasy w tropikach , i nie narzekac mi tu !!!

Ty inż mgr... jak się poprawnie pisze?? Chala czy hala?? Jesteś zwykły cieć a nie "biurowy", pod bramą wjazdową Twoje miejsce warchole. A ostatni dyplom jaki widziałeś to dyplom ukończenia 3 klasy podstawówki, niestety "BEZ PROMOCJI"!... :>
~biurowy niezalogowany
11 marca 2012r. o 16:08
kim jestem, wasz przełozony!!!
znajde was po komentarzach i beda kary!!!
juz ja sie za wasze tylki wezme ... !
co ma literowka do wykształcenia? pisze mgr inz. a nie polonista, spokoj mi tu bo premi nie dostata !!!
5333
#lukaszz nieaktywny
11 marca 2012r. o 16:13
~biurowy napisał(a): kim jestem, wasz przełozony!!!
znajde was po komentarzach i beda kary!!!
juz ja sie za wasze tylki wezme ... !
co ma literowka do wykształcenia? pisze mgr inz. a nie polonista, spokoj mi tu bo premi nie dostata !!!

Jedyne co w Twoim życiu jest przełożone to kanapki: gó***m...

Dopisane 11.03.2012r. o godz. 16:13:

Nie trzeba być polonistą żeby znać zasady ortografii cieciu...
~biurowy niezalogowany
11 marca 2012r. o 16:16
drogi lukaszku, dostales prace w polfie po znajomosci to siedz cicho , bo tto moze sie tak skonczyc jak zaczelo !!!

Zmoderowano 11.03.2012 godz.18:41 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza