~xxx napisał(a): wiadomo w koncu cos konkretnie o trzynastkach !! !! !! !!
~ napisał(a):~xxx napisał(a): wiadomo w koncu cos konkretnie o trzynastkach !! !! !! !!
zobaczycie wy trzynastki jak swinia niebo
~m napisał(a):~ napisał(a):~xxx napisał(a): wiadomo w koncu cos konkretnie o trzynastkach !! !! !! !!
Świnia widziała tomy też zobaczymy :) HURAAA:)
~biurowy napisał(a):Biurowy a może tak zrobić zamianę Ty pójdziesz na miesiąc na hale tam popracujesz a ktoś z hali pójdzie za biurko i zobaczysz jak się popracuje,i uważam że osoby pracujące na hali powinni dostać podwyżki .~m napisał(a):~ napisał(a):~xxx napisał(a): wiadomo w koncu cos konkretnie o trzynastkach !! !! !! !!
Ja dostałem 2 000 zł za 13-stke, chwale sobie ten zakład , zarobki moze nie rewelacja bo dostaje za biurkiem jedyne 3800 na reke, ale pracuje mi sie dobrze... :D załoga na chali nie powinna nic dostac słabo pracuja!!!
~biurowy napisał(a):Biurowy a może tak zrobić zamianę Ty pójdziesz na miesiąc na hale tam popracujesz a ktoś z hali pójdzie za biurko i zobaczysz jak się popracuje,i uważam że osoby pracujące na hali powinni dostać podwyżki .~m napisał(a):~ napisał(a):~xxx napisał(a): wiadomo w koncu cos konkretnie o trzynastkach !! !! !! !!
Ja dostałem 2 000 zł za 13-stke, chwale sobie ten zakład , zarobki moze nie rewelacja bo dostaje za biurkiem jedyne 3800 na reke, ale pracuje mi sie dobrze... :D załoga na chali nie powinna nic dostac słabo pracuja!!!
~ napisał(a):~biurowy napisał(a):Biurowy a może tak zrobić zamianę Ty pójdziesz na miesiąc na hale tam popracujesz a ktoś z hali pójdzie za biurko i zobaczysz jak się popracuje,i uważam że osoby pracujące na hali powinni dostać podwyżki .~m napisał(a):~ napisał(a):~xxx napisał(a): wiadomo w koncu cos konkretnie o trzynastkach !! !! !! !!