Pamiętajcie polfiki że nowy pan dyrektor to dyrektor finansowy. Jak ktoś się zna na ekonomi to prosta odpowiedź . Wywołać z zakładu ile się da dla zysków firmy kosztem pracowników.
Koniec uprzejmości koniec pokonanego gadania . Niewidzialne ludziska że oni chcą was poróżnić . Jak się ktoś im przeciwstawi to go zaraz wystawiają na odstrzał i nawet mówią że ludzie chcieli.
Albo się sprzeciwie jutro i staniecie i będziecie patrzeć jak was kopia. Już zasiali między wami zamieszanie . Związki się zgodziły . Ludzie bzdura totalna kto by chciał by kasę mu zabrali. Byłem na zebraniu i słucham i nie wierzę brak argumentów . Do murów dopchnieta pani dyrektor i nie składnie się broni. Atakując innych . Wyjście chcieli ci się zgodzili. Ja tylko chce dobrze.
Po wczorajszym chciałem się wypisać ze związku . Jednak nie było tego z warsztatu . Jednak po rozmowę z tego d,ialu koło warsztatu elektrycznego . Patrzę teraz trochę inaczej. Za dużo związki to związki tamto . Tam nikt nie wierzy i mówią wprost to nieprawda . Chcą nas skłócić i osłabić związki by potem robić co będą chcieli.
Ludzie więcej rozumu w głowie. Pomyscie miejcie rozum swój. Teraz na chłodno to racja mocny to dość za dużo winni oni a nie nikt inny . Ludzie wierzcie mi nie im.
Słyszę krzyk ludzi na zebraniach i wykazywanie nie zadowolenia . Wypiszemy się ze związków . Tylko co dalej kiedy rozpoczyna się walka to lepiej patrzeć by ktoś inny zrobił coś ale związek to my wszyscy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.