~~Szatan Tworzywko niezalogowany 16 grudnia 2017r. o 14:17
Kolejne osoby sie zwalniaja a na ich miejsce nie ma nikogo . Jezeli zarzad nie da znaczacych podwyzek pracownikom to beda dalsze zwolnienia . Nie musze tym u gory tlumaczyc co sie potem wydarzy . Pracuje tam sporo czasu i tez juz mysle o zmianie zawodu bo jestem niedoceniony finanosowo . Wymagania i obowiazki rosna ,czlowiek nabywa nowych umiejetnosci,a placa marna w stosunku do wykonywanej pracy .
~~Szatan Tworzywko niezalogowany 16 grudnia 2017r. o 14:17
Kolejne osoby sie zwalniaja a na ich miejsce nie ma nikogo . Jezeli zarzad nie da znaczacych podwyzek pracownikom to beda dalsze zwolnienia . Nie musze tym u gory tlumaczyc co sie potem wydarzy . Pracuje tam sporo czasu i tez juz mysle o zmianie zawodu bo jestem niedoceniony finanosowo . Wymagania i obowiazki rosna ,czlowiek nabywa nowych umiejetnosci,a placa marna w stosunku do wykonywanej pracy .
Młodzi zawalczyli i dostali podwyżki. Nie o wszystkich się porostu mówi. Załoga stanie produkcja tez stanie i zarząd odrazu się pojawi i dopiero potem zwiększą place wszystkim...
Rozmowy o premie na szklanej padną bo już prezes się nie ugnie a załoga też będzie konflikt. Na tworzywach odchodzą bo na2 mistrz nie umie ich docenić tylko patrzy na swojich przydupasow. Normy zwiększa ale to nie pomoże nic . To zyski są ale straszą że podwyżek nie będzie 13 niebedzie tak prezes mówi i pognebic przepaść przed. Zaloga
Nie martwcie się. Prezes i dyrektor MM swoje premie dostaną jak nas wyruch... z naszymi premiami. Takie dostali zadanie od szwabów. Im my dostamiemy mniej tym oni wiecej.
Hej. Przykro mi, ale niestety każdy jest mądry, sami wiemy gdzie!!!!! Pracuje tam kilkanaście lat i jak widzę co się dzieje, to aż się nie chce, każdy jest mądry, ale niestety nie tam gdzie trzeba. Najlepiej buntowac innych, a samemu stać obok i ciągnąć lacha i nic nie robić!!! Po co, " przecież To nie ja"
Powiem wam jedno. Różni byli prezesi wczesniej, ale to co ci dwaj wyprawiają to się w glowie nie mieści. I Januszek i Mareczek powinni kury paść a nie taką firma kierować. Bałagan i zero zrozumienia dla pracowników. Totalna olewka tego co myślimy. Nawet nie chca z nami rozmawiać. Zupełnie nieprzemyslane decyzje. Dobra zmiana to nie była. Wszystko sie zmieniło na gorsze...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.