~~Pawi Przegorzan niezalogowany 1 maja 2018r. o 22:52
Solidarność zrobiła bardzo dobre posunięcie , A zarząd opzz co robi ano reprezentuje pracodawce ,niech zostanie tak jak było po co wam podwyżki i ten cały zamęt no i te podziały , Dlaczego po prostu zarząd i przewodniczący opzz nie chce poprzeć sporu zbiorowego i negocjować ? myślę a nawet jestem przekonany że są od dawna kupieni,
~Krwistoczerwony Pięciornik niezalogowany 2 maja 2018r. o 5:26
Dużo gadania i słów które są bez pokrycia . Jeżeli tak dobrze solidarność robi to poco wam poparcie OPZZ. Tylko czy unas są takie związki o takiej nazwie ?
Jedno z tego co wiem chcą się dogadać i w poniedziałek nadskakuje a tu taki wpis " kupieni". Uważam że to chwyt reklamowy . Tylko dla kogo ? Nie popieram nikogo ale jedno komunizm się skończył i decyduje ogół nie jednostka i za to cenie ludzi ze niechca wprowadzić dyktatury. Tu krzyczą dogadamy się a za plecami nóż wbijają w plecy.
~Zielonoszary Jastrzębiec niezalogowany 2 maja 2018r. o 20:38
Czy oczernianie i mówieniu wokoło że co OPZZ wystraszy się i przyłączy. Oni mięsa w ciemię bici jak i ludzie wypięcie się na nich . Teraz potrzeba potem nie.
~Amarantowy Bukszpan niezalogowany 2 maja 2018r. o 21:27
Fakt ludzie już piszą pod wpływem złości na ta sytulacje jak można nie spytać ludzi co chcą zrobić. Niech atakują tym lepiej widać desperację tych ludzi. Docinki niech będą pokazują że chcą się połączyć ale niema znaczenia iście w ramię w ramię. Popatrzcie na strajk Loty kto się wycofal
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.