Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~Wrzosowa Jasnota niezalogowany
8 maja 2018r. o 20:25
Znowu prowokacja tylko poco ciekawe jaki to typek pisze i podjudza ludzi na siebie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wrzosowa Jasnota niezalogowany
8 maja 2018r. o 20:26
Znowu prowokacja do klutni
~Wrzosowa Jeżówka niezalogowany
9 maja 2018r. o 19:28
sprawdzic tego co sieje zamęt! nikt w internecie nie jest anonimowy
~Złotawobrązowy Omieg niezalogowany
9 maja 2018r. o 21:24
Pocałuj psa w łańcuch!
~Piernikowy Fiołek niezalogowany
14 maja 2018r. o 22:59
Dziś byłem na spotkaniu a w zeszłym tygodniu na innym . Dużo mówi się o kasie i walce dla jednostki . Tylko jakoś dziwnie facet mówił chce dla każdego podwyżki.A parę miesięcy pisał pismo i chciał pieniędzy tylko dla tworzyw. Potem były rozmowy o ppdwyszkach 500zl netto i co wtedy siedzieli cicho . Jak były rozmowy na temat naszej 13 to co nie poparli innych związków tylko milczeli. Czemu niema na tym teraz piśmie podpisów innych związków . Czemu ja to zrobiłem . Od kiedy on to związek . Ja nie wierzę takiemu gościowi teraz chce nas bo nieda rady sam a potem co oleje nas.
~Ciemnozielony Barwinek niezalogowany
14 maja 2018r. o 23:11
Ten dziś potrzebuje szklanej i boję się że tylko potrzebni mu jesteśmy by miał kartę przetargowa. Ludzie nie dajcie się omamić . Jeden mówi odnas zależy drugi jak chcecie kasę to nas poprzyjcie. Jeden mówi że walka ale na równych prawach drugi myśmy pismo złożyli i my przewód,imy.
~Ametystowa Laurencja niezalogowany
14 maja 2018r. o 23:50
Qurwa. Przecież wy nawet nie potraficie się wysłowić. Za nic nie rozumiem o czym piszecie. Szok, kogo przyjmuje Gerresheimer do pracy. Z takimi jak wy się nie rozmawia, bo nie rozumiecie rzeczywistości.
~Miedzianoczerwony Rozmaryn niezalogowany
15 maja 2018r. o 8:16
Przecież to specjalnie tak bez składu pisane. Komentarze podjudzajace szklaną przeciw tworzywo i związkom piszą kadrowej albo kierownicy żeby zniszczyć jedność i nas osłabić. Tylko trzymając się razem możemy coś osiągnąć !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.