Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
10 września 2012r. o 22:05
Mój lekarz prowadzacy dr Bartkowiak bardzo miły,kompetentny i nigdy nie zachłanny na kase-wiem bo chodziłam najpierw prywatnie,a potem na NFZ ,a on był zawsze dla mnie taki sam!I pamieta swoje pacjentki.Szwaj Moreno odbierała mój poród i jest w porzadku-no z szyciem juz gorzej,ale napewno nie ma co wierzyc w złą opinie szpitala.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 września 2012r. o 22:57
W Bolesławcu nie ma żadnego dobrego ginekologa! Zapomnijcie o tym!
Bartkowiak - żenada!
Pawlik - ktoś napisał "zboczeniec" - tak! - głęboko dociera - tak! W kosmos prawie wysyła!!
Szwaj - Moreno - :] :]
.... itd, itd

Przykre!
~ niezalogowany
10 września 2012r. o 23:11
~ napisał(a): W Bolesławcu nie ma żadnego dobrego ginekologa! Zapomnijcie o tym!
Bartkowiak - żenada!
Pawlik - ktoś napisał "zboczeniec" - tak! - głęboko dociera - tak! W kosmos prawie wysyła!!
Szwaj - Moreno - :] :]
.... itd, itd

Przykre!

Pawlik molestuje pacjentki!!!Miał już z tego powodu problemy prawne...Panie,które nie są pewne tego,a czują że jednak badanie u tego człowieka jest dziwne,krępujące a nawet ma wyraz erotyczny niech nie boją się o tym mówić i nalerży zwrócić temu człowiekowi uwagę.
~ niezalogowany
11 września 2012r. o 9:21
Byłam kiedyś Pawlika. Badanie pominę. Ale jak zapytałam o dziecko (chciałam zajść w ciążę) to powiedział, że trzeba się po prostu ,,pier...ić". W pierwszej chwili myślałam że się przesłyszałam :(
~*** niezalogowany
12 września 2012r. o 10:12
Czy ktoś orientuje się w jakich godzinach jest najmniejsza kolejka u dr.Jeki?lub w ktore piątki miesiaca jest najmniej pacjentek.
~kobiecina niezalogowany
12 września 2012r. o 17:06
W Bc nie ma extra dobrych ginekologow, wiekszosc nastawiona na robienie kasy. Chodzilam do Kukuly jest ok , przestrzegl mnie zeby lapowek nie dawc przy porodzie w Lubaniu, nie dalam nawet zlamanego kwiatka a wszyscy kolo mnie skakali, nie bylo go przy porodzie bo akurat nie mial dyzuru, ale powiedzial ze oni zajmuja sie wszytkimi jednakowo i mial racje , wcale nie byl mi potrzebny do porodu. Potem chodzilam do wielu innych , kobiety ginekolozki to sadystki, B-P chciala wmowic mi chorobe i natychmiastowa opercje ktora powinnam sobie przyspieszyc, nikt inny nie stwierdzil zadnych zmian, Bartkowiak nie zna sie na niczym, Ziolkowski jak mu sie uda to powie co ci jest ale liczy sie kasa. Choma wydaje sie grubianski ale ma bardzo dobry sprzet i umie z niego skorzystac, dzieki niemu udalo mi sie po nastu latach prob zajsc w ciaze, wystarczylo odpowiednie dobranie tabletek czego inni nie byli w stanie wykryc.. ? czy naciagali na kase bo zawsze prywatnie chodzilam ,
~ niezalogowany
12 września 2012r. o 23:03
~kobiecina napisał(a): W Bc nie ma extra dobrych ginekologow, wiekszosc nastawiona na robienie kasy. Chodzilam do Kukuly jest ok , przestrzegl mnie zeby lapowek nie dawc przy porodzie w Lubaniu, nie dalam nawet zlamanego kwiatka a wszyscy kolo mnie skakali, nie bylo go przy porodzie bo akurat nie mial dyzuru, ale powiedzial ze oni zajmuja sie wszytkimi jednakowo i mial racje , wcale nie byl mi potrzebny do porodu. Potem chodzilam do wielu innych , kobiety ginekolozki to sadystki, B-P chciala wmowic mi chorobe i natychmiastowa opercje ktora powinnam sobie przyspieszyc, nikt inny nie stwierdzil zadnych zmian, Bartkowiak nie zna sie na niczym, Ziolkowski jak mu sie uda to powie co ci jest ale liczy sie kasa. Choma wydaje sie grubianski ale ma bardzo dobry sprzet i umie z niego skorzystac, dzieki niemu udalo mi sie po nastu latach prob zajsc w ciaze, wystarczylo odpowiednie dobranie tabletek czego inni nie byli w stanie wykryc.. ? czy naciagali na kase bo zawsze prywatnie chodzilam ,

Z tego co mi wiadomo to Kukuła w Zgorzelcu a nie w Lubaniu pracuje:) Ja całą ciąże chodziłam do Pawlikowej i nic sadystycznego w niej nie było, tak samo w dr. Szwaj:) Co do reszty zgadzam się
657
#agak nieaktywny
12 września 2012r. o 23:26
~ napisał(a):
Z tego co mi wiadomo to Kukuła w Zgorzelcu a nie w Lubaniu pracuje:) Ja całą ciąże chodziłam do Pawlikowej i nic sadystycznego w niej nie było, tak samo w dr. Szwaj:) Co do reszty zgadzam się

pani Szwaj nie dostrzegła u mnie nadżerki, która była ogromna :) taka tam mała dygresja ;)

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza