Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Martyś niezalogowany
13 września 2012r. o 9:20
Czy ktoś wie czy do Szwaj Moreno trzeba się rejstrować jeśli chodzi o wizyte prywatną. Zamierzam do niej pójść a nie wiem czy trzeba dzwonić. I w jakich godzinach przyjmuje? Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 września 2012r. o 11:15
~ napisał(a): Z tego co mi wiadomo to Kukuła w Zgorzelcu a nie w Lubaniu pracuje:) Ja całą ciąże chodziłam do Pawlikowej i nic sadystycznego w niej nie było, tak samo w dr. Szwaj:) Co do reszty zgadzam się

Kukuła bardzo długo pracował kiedyś w Lubaniu potem przeniósł się do Zgorzelca

Zmoderowano 13.09.2012 godz.11:21 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~kobitka niezalogowany
13 września 2012r. o 14:47
~ napisał(a): Z tego co mi wiadomo to Kukuła w Zgorzelcu a nie w Lubaniu pracuje:) Ja całą ciąże chodziłam do Pawlikowej i nic sadystycznego w niej nie było, tak samo w dr. Szwaj:) Co do reszty zgadzam się

Mozliwe ze teraz w Zgorzelcu pracuje, pisze o czasach kiedy byl w Lubaniu. Po ciazy juz do niego nie chodzilam.
~ niezalogowany
13 września 2012r. o 21:32
z tego co wiem to do Szwaj-Moreno nie trzeba się rejstrować ale trzeba odsiedzieć swoje. Nie pamiętam już w jakich godzinach przyjmuje ale godziny przyjęć są wywieszone przed gabinetem
~ niezalogowany
14 września 2012r. o 12:54
Chodzę do dr.Pawlika już 15 lat był moim lekarzem prowadzącym 3 ciąże .Śmiać mi się chce jak czytam te posty o tym jaki z niego zboczeniec , że bada "głęboko",że ma chamskie odzywki .Nigdy u niego w gabinecie się z czymś takim nie spotkałam ,bardzo kompetentny lekarz z ogromnym doświadczeniem ,potrafi doradzić ,nie narzuca pacjentce sposobu leczenia ,szanuje zdanie pacjenta .Dziwi mnie jeszcze jedno - skoro jest taki okropny to z kąt te kolejki i ogrom pacjentek za każdym razem jak u niego jestem ( a jestem co 3 miesiące po receptę ) ?? ??
~ niezalogowany
14 września 2012r. o 14:16
No własnie ,jeżeli taki zły jest to skąd pacjentki?!Choma tez zły a prywatnie rejestruje sie z kilku dniowym wyprzedzeniem nie mowiac juz jak jest na fundusz.Te narzekania naprawde śmiechu warte
~ niezalogowany
14 września 2012r. o 16:37
~ napisał(a): Chodzę do dr.Pawlika już 15 lat był moim lekarzem prowadzącym 3 ciąże .Śmiać mi się chce jak czytam te posty o tym jaki z niego zboczeniec , że bada "głęboko",że ma chamskie odzywki .Nigdy u niego w gabinecie się z czymś takim nie spotkałam ,bardzo kompetentny lekarz z ogromnym doświadczeniem ,potrafi doradzić ,nie narzuca pacjentce sposobu leczenia ,szanuje zdanie pacjenta .Dziwi mnie jeszcze jedno - skoro jest taki okropny to z kąt te kolejki i ogrom pacjentek za każdym razem jak u niego jestem ( a jestem co 3 miesiące po receptę ) ?? ??

Bo jest na NFZ stad kolejki ....nie kazdy ma gruby portfel,zebu isc prywatnie!
3046
#sentinel nieaktywny
14 września 2012r. o 21:56
~Malutkaa napisał(a): Witam. Chciałabym poprosić osoby,które miały styczność z ginekologiem Grzegorzem Grabowskim pracującym na Oddziale Położniczym w szpitalu w Bolesławcu o opinię na jego temat. Lekarz ten przyjmuje od jakiegoś czasu w Uboczu (okolice Gryfowa Śląskiego) i nigdzie nie mogę znaleźć informacji na jego temat a zastanawiam się nad pójściem do tego lekarza.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.