~ napisał(a): Z tego co mi wiadomo to Kukuła w Zgorzelcu a nie w Lubaniu pracuje:) Ja całą ciąże chodziłam do Pawlikowej i nic sadystycznego w niej nie było, tak samo w dr. Szwaj:) Co do reszty zgadzam się
~ napisał(a): Z tego co mi wiadomo to Kukuła w Zgorzelcu a nie w Lubaniu pracuje:) Ja całą ciąże chodziłam do Pawlikowej i nic sadystycznego w niej nie było, tak samo w dr. Szwaj:) Co do reszty zgadzam się
~ napisał(a): Chodzę do dr.Pawlika już 15 lat był moim lekarzem prowadzącym 3 ciąże .Śmiać mi się chce jak czytam te posty o tym jaki z niego zboczeniec , że bada "głęboko",że ma chamskie odzywki .Nigdy u niego w gabinecie się z czymś takim nie spotkałam ,bardzo kompetentny lekarz z ogromnym doświadczeniem ,potrafi doradzić ,nie narzuca pacjentce sposobu leczenia ,szanuje zdanie pacjenta .Dziwi mnie jeszcze jedno - skoro jest taki okropny to z kąt te kolejki i ogrom pacjentek za każdym razem jak u niego jestem ( a jestem co 3 miesiące po receptę ) ?? ??
~Malutkaa napisał(a): Witam. Chciałabym poprosić osoby,które miały styczność z ginekologiem Grzegorzem Grabowskim pracującym na Oddziale Położniczym w szpitalu w Bolesławcu o opinię na jego temat. Lekarz ten przyjmuje od jakiegoś czasu w Uboczu (okolice Gryfowa Śląskiego) i nigdzie nie mogę znaleźć informacji na jego temat a zastanawiam się nad pójściem do tego lekarza.