Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Adrian niezalogowany
19 września 2012r. o 20:59
Podczepię się pod temat, bo dotyczy ginekologów
Witam Panie!
Mam pytanie: czy kiedy byłyście w ciąży/jesteście to bez problemu dostałyście zwolnienie z pracy? Moja żona była już u dwóch lekarzy ( na fundusz i prywatnie) i każdy twierdzi, że może pracować-mimo ciągłych wymiotów, senności i aktualnego przeziębienia. Obaj powiedzieli, żeby popracowała, bo jest młoda-niech sami pracują w takim stanie w podstawówce! Ona wstaje rano do pracy ze łzami w oczach, że już nie może.A na przerwach wymiotuje.... To początek ciąży i ledwo chodzi... Do tego dochodzi kontakt z dzieciakami-które teraz już kichają i chodzą zakatarzone. Co poradzicie? Pewnie żeby zmienić ginekologa, ale na jakiego? Chcę jej pomóc, bo mi jej żal, że tak się męczy, a ci cholerni lekarze nie widzą w tym nic złego!
Pomocy Bolecnautki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja:) niezalogowany
20 września 2012r. o 8:09
Każdy ma swoje zdanie o swoim lekarzu,każdy swego broni. Ja chodzę na ul.Piaskową na fundusz do doktora Downara-Zapolskiego i jestem bardzo z niego zadowolona. Jestem obecnie w ciąży i mieliśmy na początku komplikacje z dzieckiem. Ale doktor tak się nami zajął jak nikt. Na konsultację kierował do szpitala do Lwówka Śląskiego na oddział ginekologiczny gdzie pracuje codziennie,gdyż tam ma troszkę nowszy sprzęt. Nigdy nie wziął pieniędzy,gdyż jak twierdzi jestem pacjentką na fundusz. W Bolesławcu przyjmuje we wtorki i naprawdę czeka się najwyżej do miesiąca czasu. W tej chwili czekamy na naszą pociechę i dzięki szybkiej interwencji doktora będziemy mieli zdrowego maluszka:)
2041
#zula999 nieaktywny
20 września 2012r. o 8:16
~Adrian napisał(a): Podczepię się pod temat, bo dotyczy ginekologów
Witam Panie!
Mam pytanie: czy kiedy byłyście w ciąży/jesteście to bez problemu dostałyście zwolnienie z pracy? Moja żona była już u dwóch lekarzy ( na fundusz i prywatnie) i każdy twierdzi, że może pracować-mimo ciągłych wymiotów, senności i aktualnego przeziębienia. Obaj powiedzieli, żeby popracowała, bo jest młoda-niech sami pracują w takim stanie w podstawówce! Ona wstaje rano do pracy ze łzami w oczach, że już nie może.A na przerwach wymiotuje.... To początek ciąży i ledwo chodzi... Do tego dochodzi kontakt z dzieciakami-które teraz już kichają i chodzą zakatarzone. Co poradzicie? Pewnie żeby zmienić ginekologa, ale na jakiego? Chcę jej pomóc, bo mi jej żal, że tak się męczy, a ci cholerni lekarze nie widzą w tym nic złego!
Pomocy Bolecnautki

Powiem tak,ja w ciąży chodziłam 11lat temu i też chciałam iść na chorobowe bo pracowałam w Baderze,ale lekarz stwierdził,ciąża to nie choroba,nie jest zagrożona to może pani pracować i pracowałam aż do rozwiązania
~ niezalogowany
20 września 2012r. o 9:33
Witam Panie!
Pomocy Bolecnautki

Ja poszłam na chorobowe w trzecim miesiacu ciazy i nie była to ciaza zagrozona,fakt ciaza to nie choroba ale troche zrozumienie,moj lekarz polozyl mnie na trzy dni do szpitala zeby miec podkladke i juz pozniej bylam w domu do konca,nie moze lekarz dac chorobowego tak o...musi byc jakis powod a powod zawsze sie znajdzie

Zmoderowano 20.09.2012 godz.22:01 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~M... niezalogowany
20 września 2012r. o 16:11
Witam Panie!
Pomocy Bolecnautki

ja jestem w ciąży i chodzę do dr Chomy prywatnie (jestem bardzo zadowolona) i nie mam żadnego problemu ze zwolnieniem, nawet sam zaproponował. dostaję L4 od wizyty do wizyty a jak byłam na fundusz u dr Pawlika to ledwo na 2 tygodnie dawał. Polecam spróbować
~ niezalogowany
20 września 2012r. o 17:31
Równiez chodziłam do Chomy i prywatnie i na fundusz jak sie udało i z chorobowym nie miałam problemu,byłam od 12 tygodnia do porodu polecam

Zmoderowano 20.09.2012 godz.22:01 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~p niezalogowany
20 września 2012r. o 19:37
ja również chodze do niego prywatnie i mi też proponował ale ja jestem nie pracująca więc nie musze mieć zwolnienia. więc polecam go
8936
#lj nieaktywny
20 września 2012r. o 19:48
można się pytać o wizytę na fundusz u doktora Chomy na piaskowej. Tam też przyjmuje
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.