Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Adrian niezalogowany
20 września 2012r. o 20:49
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi Drogie Panie. Żona w końcu trafiła na normalnego lekarza, który sam zaproponował zwolnienie przy jej trybie życia-pracy w szkole. Wcześniej była u Kukuły(prywatnie) i Pawlika (na fundusz) i obaj nie chcieli dać zwolnienia, bo "niech popracuje trochę". A co oni to tego mają-przecież nie wzbogacą się dziady na tym,że ona będzie chodzić do pracy, w której strasznie się męczy i wymiotuje po kątach. Brak zrozumienia totalny, minęli się z powołaniem chyba. Nowy-super lekarz bardzo się dziwił,że tamci to olali. Zdrowie matki i dziecka (szczególnie we wczesnej ciąży) jest na wagę złota. A pracując z dziećmi o grypy i inne choroby (zakaźne) nie trudno, szczególnie, że już jest chora. Oby jak najwięcej NORMALNYCH lekarzy!
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :)

Zmoderowano 20.09.2012 godz.22:00 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 września 2012r. o 21:41
z tego co wiem to u kukuły nigdy nie było prpblemów ze zwolnieniem, zwłaszcza na wizycie prywatnej
3028
#clasta nieaktywny
20 września 2012r. o 23:19
nigdy nie bylo ale moze juz ma z tym problem....
~ciekawa niezalogowany
1 października 2012r. o 13:50
Czy ktoś może orientuje się ile kosztuje teraz wizyta u dr Kukuły?
~ niezalogowany
1 października 2012r. o 14:22
doktor Kukuła za wizytę bierze 120 zł 20 zł cytologia i jeśli usg to też 20 zł.
~ niezalogowany
1 października 2012r. o 14:59
do dr kukuły chodzę prawie całą ciąże, i teraz pod koniec ciąży na 2 miesiące przed porodem byłam na wizycie i sama nie wierze jak ten sam lekarz potrafi się zmieniać. wcześniej był bardzo miły i wogóle a ostatnio wręcz nie do poznania mówił do mnie w stylu żebym wyluzowała, negował wszystko co mówiłam..zawiodłam sie
~ niezalogowany
1 października 2012r. o 15:29
Ja też chodzę do dok.Kukuły raz był w nie sosie ale pracował kilkanaście godzin bez przerwy więc każdemu zdarza się gorszy dzień tak jak i wszystkim.Myślę że to właśnie był ten gorszy dzień zmęczenie.
~ niezalogowany
1 października 2012r. o 15:56
możliwe że to był gorszy dzień w sumie byłam już prawie ostatnią pacjentką, około godz 19. ale nie miło było jeśli np. poprosiłam o zdjęcie dzidziusia jakby się dało zdrobić a pan dr, na to,
'że on nikomu nie szczędzi papieru i nie o to tu chodzi tylko o to, żeby zdjęcie mnie satysfakcjonowało". głupio mi się zrobiło bo tylko grzecznie poprosiłam, a zdziwiłam się jakim tonem powiedział to doktor. to jest tylko jeden przypadek podczas tej wizyty, oczywiście cała wizyta była nie za przyjemna jak pisałam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.