Dziękuje za wszystkie odpowiedzi Drogie Panie. Żona w końcu trafiła na normalnego lekarza, który sam zaproponował zwolnienie przy jej trybie życia-pracy w szkole. Wcześniej była u Kukuły(prywatnie) i Pawlika (na fundusz) i obaj nie chcieli dać zwolnienia, bo "niech popracuje trochę". A co oni to tego mają-przecież nie wzbogacą się dziady na tym,że ona będzie chodzić do pracy, w której strasznie się męczy i wymiotuje po kątach. Brak zrozumienia totalny, minęli się z powołaniem chyba. Nowy-super lekarz bardzo się dziwił,że tamci to olali. Zdrowie matki i dziecka (szczególnie we wczesnej ciąży) jest na wagę złota. A pracując z dziećmi o grypy i inne choroby (zakaźne) nie trudno, szczególnie, że już jest chora. Oby jak najwięcej NORMALNYCH lekarzy!
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :)
do dr kukuły chodzę prawie całą ciąże, i teraz pod koniec ciąży na 2 miesiące przed porodem byłam na wizycie i sama nie wierze jak ten sam lekarz potrafi się zmieniać. wcześniej był bardzo miły i wogóle a ostatnio wręcz nie do poznania mówił do mnie w stylu żebym wyluzowała, negował wszystko co mówiłam..zawiodłam sie
Ja też chodzę do dok.Kukuły raz był w nie sosie ale pracował kilkanaście godzin bez przerwy więc każdemu zdarza się gorszy dzień tak jak i wszystkim.Myślę że to właśnie był ten gorszy dzień zmęczenie.
możliwe że to był gorszy dzień w sumie byłam już prawie ostatnią pacjentką, około godz 19. ale nie miło było jeśli np. poprosiłam o zdjęcie dzidziusia jakby się dało zdrobić a pan dr, na to,
'że on nikomu nie szczędzi papieru i nie o to tu chodzi tylko o to, żeby zdjęcie mnie satysfakcjonowało". głupio mi się zrobiło bo tylko grzecznie poprosiłam, a zdziwiłam się jakim tonem powiedział to doktor. to jest tylko jeden przypadek podczas tej wizyty, oczywiście cała wizyta była nie za przyjemna jak pisałam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.