Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~:) niezalogowany
1 października 2012r. o 22:16
Polecam Kaczurowską prywatnie!!zawsze miła i dostępna o każdej porze dnia czy nocy!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~papi niezalogowany
11 listopada 2012r. o 19:52
A czy ktoś wie, który ginekolog przyjmuje rano (tak do 11.00) albo wieczorem (po 18)? Mam róże godziny pracy, ciezko mi wybrać się do ginekologa a potrzebuję iść jak najszybciej. Tylko nie polecajcie mi Pawlików, bo więcej do nich nie pójdę. Byłabym wdzięczna o jakieś namiary, numer telefonu... Z góry dziękuję :)
~bacha niezalogowany
11 listopada 2012r. o 21:02
wydaje mi się, że w stomadencie przyjmują w takich godzinach
~kasia niezalogowany
11 listopada 2012r. o 21:08
Dr Kukula przyjmuje w pon., srody i pt. w godzinach porannych i popoludniowych. Wizyte czasem mialam na 8.00 rano :) Osobiscie polecam tego ginekologa, bardzo mily, skrupulatny i kompetentny lekarz!
~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 22:07
ja chodziłam całą ciąże do dr. kukuły, godny polecenia. na koniec niestety bede musiała mieć cesarkę ze wskazań medycznych i szkoda że nie bede rodzić tam gdzie dr. kukuła pracuje (w zgorzelcu jest ordynator dla którego nie ma wskazan) bede musiała wybrać inny szpital i się boję jak mnie tam potraktują skoro chodziłam do innego lekarza ( nie pracującego w tym szpitalu). NIE WIEM CZY WYBRAĆ bolesławiec czy lubań na cesarkę? rodze w styczniu
9478
#lia nieaktywny
12 listopada 2012r. o 11:52
Myśle ze spokojnie możesz wybrac Bolesławiec mimo ze chodziłaś do innego lekarza ja miałam cesarke 3,5roku temu i chodziłam do pani Pawlik, w szpitalu opieke miałam dobrą i chyba wszystkie byłyśmy traktowane tak samo. Kiedys wszyscy narzekali na porodówke w Bolesławcu ale według mnie przez te ostatnie lata duzo sie zmieniło. Dodam ze moja cesarka nie była planowana i gdyby lekarze nie zdecydowali zeby jak najszybciej ciąć to teraz pewnie nie mialabym córci. Zycze szczęsliwego rozwiązania ;)
~Magda niezalogowany
12 listopada 2012r. o 15:38
Ja od lat chodze do dr Kukuly. Bardzo miły i przede wszystkim dobry lekarz. Nie kladzie byle Kocham Bolec.Info a do szpitala, znajduje rozwiązania i nie chce operować np. miesianików ktore mozna zaleczyc zastrzykami. Szanuje pacjentki i jest delikatny. Teraz jestem w ciazy i ostatnio bez problemu dostalam zwolnienie gdy powiedzialam ze potrzebuje sie wyspac i odpoczac, bo od pracy w biegu za czesto boli mnie brzuch. Nie wiem jak bedzie z kolejnym. Fakt bywa ze Pan dr. nie jest w humorze ale co sie dziwic jak sie pracuje tak duzo... Przyjmuje w pon sr i pt. W srody od 18 bez rejestracji.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
12 listopada 2012r. o 19:49
I ja chodzę do dr Kukuły :) rodzę w styczniu, planowane cc. Wybrałam szpital w którym pracuje doktor, czyli Zgorzelec.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza