Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~misia niezalogowany
12 listopada 2012r. o 20:43
Proszę o namiary na Tą nowa Panią ginekolog z stomadentu kiedy przyjmuje i o nr tel do stomadentu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 listopada 2012r. o 20:58
a mogę zapytać z jakich wskazań masz cc, okulistycznych może? słyszałam że w zgorzelcu cieżko o planowane cc
~jaaj niezalogowany
13 listopada 2012r. o 8:45
Nie polecam G. Bajor-Pawlik skasowała mnie za recepte na tabletki antykoncepcyjne 30 zł, pierwszy raz się spotkałam z opłatą za receptę, poza tym niemal zawsze jest nie miła, mówi w sposób "co dolega?" zamiast czy coś pani dolega albo kiedyś przywitała mnie słowami "po co przyszła?" :|
~? niezalogowany
13 listopada 2012r. o 16:04
Gdzie w Bolesławcu zrobię prywatnie badanie z krwi Bhcg?
3683
#TinkerBell nieaktywny
13 listopada 2012r. o 17:27
Najszybciej wynik bety otrzymasz na jeleniogorskiej, chyba jest tam tez najtaniej - cos ok. 20-30zl.
~zakłopotana niezalogowany
21 listopada 2012r. o 21:13
Witam, szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ. A może ktoś wie gdzie zamrazają nadżerkę na fundusz w bolesławcu? Z góry dziękuje i pozdrawiam
~Candy niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:42
Ja cala ciaze chodzilam do dr szwaj-moreno, bardzo dobrze sie nami opiekowala udzielala duzo rad, wszystko kontrolowala. Cesarke rowiez przeprowadzila dr Moreno wszystko poszlo super i teraz mam 11 miesieczna corcie! Pani dr i pani polozna Renata swietne osoby dajace poczucie bezpieczenstwa
~morb niezalogowany
22 listopada 2012r. o 17:17
~jaaj napisał(a): Nie polecam G. Bajor-Pawlik skasowała mnie za recepte na tabletki antykoncepcyjne 30 zł, pierwszy raz się spotkałam z opłatą za receptę, poza tym niemal zawsze jest nie miła, mówi w sposób "co dolega?" zamiast czy coś pani dolega albo kiedyś przywitała mnie słowami "po co przyszła?" :|

wŁaśnie to jest takie okropne, ten dziwny zwyczaj zwracania sie do [w tym wypadku pacjenta] ludzi tak jakoś w trzeciej osobie albo bezosobowo, to okropnie drażni, jest takie prostackie ,brak szacunku do drugiej osoby.W filmie pt Pora umierać,staruszka[Danuta Szaflarska], na słowa lekarki ,bodajże ''niech zaczeka'' ,odpowiedziała jej ''niech się pocałuje w dupę''.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.