Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 14:47
Jeżeli chodzi o Biomed to w tym roku nie ma szans na wizytę na fundusz. Tylko prywatnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 17:10
~Papuga napisał(a): Wiolizna kup sobie w aptece Cyclodynon (ok. 45 zł starcza na 1 m-c). Ja mam podobny problem (nie az tak nasilony jak Ty) i właśnie to zaleciła mi moja pani dr. Lek do kupienia bez recepty.

Jakie dzialanie maja te tabletki?

"h" krwawilas czy plamilas? Ja krwawie nieprzerwanie. ;(
~Basia niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 14:26
Zamierzam udać się na wizytę do doktora Roberta Ziółkowskiego. Słyszałam, że to bardzo dobry specjalista. Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kulturalny człowiek. Proszę o opinie, czy któraś z Pań korzystała z usług tego lekarza.
~h niezalogowany
3 grudnia 2013r. o 10:02
~ napisał(a):
~Papuga napisał(a): Wiolizna kup sobie w aptece Cyclodynon (ok. 45 zł starcza na 1 m-c). Ja mam podobny problem (nie az tak nasilony jak Ty) i właśnie to zaleciła mi moja pani dr. Lek do kupienia bez recepty.

Jakie dzialanie maja te tabletki?

"h" krwawilas czy plamilas? Ja krwawie nieprzerwanie. ;(

też na przemiennie , ale większość to krwawiłam bardzo obficie, nigdy nie miałam tak obfitego okresu, tylko tak jak pisałam, po 4 miesiącach wszystko sie uspokoiło, wie że jedna dziewczyna miała plamienia 1 rok i jej gin w koncu wyciągnęła widocznie nie każdej to dobrze leży
~ niezalogowany
3 grudnia 2013r. o 10:25
Gdzie mogę na fundusz skorzystać z pomocy ginekologa? na przykład u p.Pawlika to dopiero na połowe stycznia a chciałabym prędzej.Pomózcie,jak wiecie.
~ niezalogowany
3 grudnia 2013r. o 10:47
~Basia napisał(a): Zamierzam udać się na wizytę do doktora Roberta Ziółkowskiego. Słyszałam, że to bardzo dobry specjalista. Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kulturalny człowiek. Proszę o opinie, czy któraś z Pań korzystała z usług tego lekarza.

Tak, ja leczę się u tego lekarza. Zgadzam się z opisem, który przedstawiłaś. Mnie wyleczył po kilku wizytach, wcześniej inna pani doktor nie potrafiła postawić diagnozy przez ponad rok. Szczerze polecam dra Ziółkowskiego.
~ niezalogowany
3 grudnia 2013r. o 10:54
~ napisał(a):
~Basia napisał(a): Zamierzam udać się na wizytę do doktora Roberta Ziółkowskiego. Słyszałam, że to bardzo dobry specjalista. Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kulturalny człowiek. Proszę o opinie, czy któraś z Pań korzystała z usług tego lekarza.

Tak, ja leczę się u tego lekarza. Zgadzam się z opisem, który przedstawiłaś. Mnie wyleczył po kilku wizytach, wcześniej inna pani doktor nie potrafiła postawić diagnozy przez ponad rok. Szczerze polecam dra Ziółkowskiego.
Ja również go polecam. Jedyny w naszym mieście lekarz ginekolog ,który zrobił doktorat. Zaczęłam chodzć do niego 11 lat temu i już wtedy miałam o nim dobre zdanie. Myślałam wtedy,że to młody ambitny i dobrze zapowiadający się lekarz i jak się okazało,nie myliłam się.
~Ewa niezalogowany
3 grudnia 2013r. o 17:16
witam, polecam doktora Roberta Ziółkowskiego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza