~Papuga napisał(a): Wiolizna kup sobie w aptece Cyclodynon (ok. 45 zł starcza na 1 m-c). Ja mam podobny problem (nie az tak nasilony jak Ty) i właśnie to zaleciła mi moja pani dr. Lek do kupienia bez recepty.
~ napisał(a):~Papuga napisał(a): Wiolizna kup sobie w aptece Cyclodynon (ok. 45 zł starcza na 1 m-c). Ja mam podobny problem (nie az tak nasilony jak Ty) i właśnie to zaleciła mi moja pani dr. Lek do kupienia bez recepty.
Jakie dzialanie maja te tabletki?
"h" krwawilas czy plamilas? Ja krwawie nieprzerwanie. ;(
~Basia napisał(a): Zamierzam udać się na wizytę do doktora Roberta Ziółkowskiego. Słyszałam, że to bardzo dobry specjalista. Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kulturalny człowiek. Proszę o opinie, czy któraś z Pań korzystała z usług tego lekarza.
~ napisał(a):Ja również go polecam. Jedyny w naszym mieście lekarz ginekolog ,który zrobił doktorat. Zaczęłam chodzć do niego 11 lat temu i już wtedy miałam o nim dobre zdanie. Myślałam wtedy,że to młody ambitny i dobrze zapowiadający się lekarz i jak się okazało,nie myliłam się.~Basia napisał(a): Zamierzam udać się na wizytę do doktora Roberta Ziółkowskiego. Słyszałam, że to bardzo dobry specjalista. Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kulturalny człowiek. Proszę o opinie, czy któraś z Pań korzystała z usług tego lekarza.
Tak, ja leczę się u tego lekarza. Zgadzam się z opisem, który przedstawiłaś. Mnie wyleczył po kilku wizytach, wcześniej inna pani doktor nie potrafiła postawić diagnozy przez ponad rok. Szczerze polecam dra Ziółkowskiego.