Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:01
Ja tam tez zawsze i do jakiego mi trzeba lekarza wolę prywatnie pójść bo po pierwsze nie dowierzam ,ze mnie tak na NFZ kto wyleczy a poza tym ,znacznie lepiej się czuję jak traktuje się mnie z uprzejmością ,rozmowa,wyjaśnienia itp,a to mam zawsze na prywatnej wizycie.Nie powiem,raz miałam taki przypadek pobierania wycinków przez pania ginekolog,nieprzyjemna rzecz mówiąć delikatnie,no i owszem pani doktor dobra mistrzyni w swym zawodzie ale co sie nasłuchałam,począwszy od plastra a skończywszy na kapciach,ze nie z tej strony leża.no takie tam,wolę chodzić prywatnie ,zawsze jest miło i z uśmiechem.Żle się czuję jak się mnie traktuje jak zło konieczne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zzzzz niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 10:33
pilnie potrzebuje umówic się na wizyte najlepiej jutro z samego rana kto wie jaki gin przyjmuje potrzebuje receptę na tab 72 g po proszę nr tel
~ niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 15:35
Pawlik od chyba 10tej
~Marta niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 19:53
Dr. Choma przyjmuje na ulicy Gdańskiej od godz. 9.00. Polecam.
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 13:27
W które dni przyjmuje dr, Szwaj? i czy ma usg 3d?
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 13:33
~Papuga napisał(a):
~pacjentka napisał(a): Kiedy przyjmuje i w jakich godzinach dr Szwaj-Moreno ??

Poniedziałki i środy od 16.00 do 18.00. Ale przyjmować zaczyna wcześniej i do ostatniej pacjentki :)

Czy te dni nadal aktualne? Czy trzeba sie wczesniej tel rejstrować? i czy ma usg 3d? telefon gabinetu milczy wiec pytam tu.
~Papuga niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 13:41
~ napisał(a):
~Papuga napisał(a):
~pacjentka napisał(a): Kiedy przyjmuje i w jakich godzinach dr Szwaj-Moreno ??

Poniedziałki i środy od 16.00 do 18.00. Ale przyjmować zaczyna wcześniej i do ostatniej pacjentki :)

Czy te dni nadal aktualne? Czy trzeba sie wczesniej tel rejstrować? i czy ma usg 3d? telefon gabinetu milczy wiec pytam tu.

Dni aktualne, bez rejestracji, usg - nie wiem :)
~;) niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:12
a czy może ktoś się orientuje w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje de Kaczurowska jak u niej jest z wizytami prywatnymi a jak na NFZ, ile wcześniej trzeba się rejestrować w obu przypadkach, no i jakiś nr bym prosiła mocno :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.