~ja napisał(a): dr Smoczyński kto był ,jakieś opinie?
Ja byłam raz. Nie mogę po jednej wizycie się wypowiedzieć jakim jest lekarzem, a jedynie jakim człowiekiem. Spokojny, opanowany, nie żartował. Ja tam byłam trochę spięta. Bardzo mało mówił, nie wiele tłumaczył. Trafiłam na niego szukając "dobrego ginekologa" Na dzień dzisiejszy najbardziej polecam dr Kukułę.
Ja chodzę do doktora Smoczyńskiego i chwalę sobie, to był pierwszy lekarz, który zainteresował się moją górną częścią ciała, a nie tylko dolną. Niestety u ubiegłym roku już w sierpniu wyczerpał mu się limit na NFZ, więc wtedy na pewien czas zrezygnowałam z wizyt u niego.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.