Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~** niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 14:32
Kto wie w jakie dni przyjmuje dr Rahman na nfz w szpitalu na Jeleniogórskiej??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 15:15
~** napisał(a): Kto wie w jakie dni przyjmuje dr Rahman na nfz w szpitalu na Jeleniogórskiej??

a w ogóle przyjmuje? rozmawiałam z doktorem i mówił że nie przyjmuje W Bolesławcu to było kilka miesięcy temu
~ja niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 21:41
dr Smoczyński kto był ,jakieś opinie?
~Anna niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 22:57
Tylko i wyłącznie Ziółkowski.
~ niezalogowany
12 stycznia 2014r. o 9:11
~ja napisał(a): dr Smoczyński kto był ,jakieś opinie?

Ja byłam raz. Nie mogę po jednej wizycie się wypowiedzieć jakim jest lekarzem, a jedynie jakim człowiekiem. Spokojny, opanowany, nie żartował. Ja tam byłam trochę spięta. Bardzo mało mówił, nie wiele tłumaczył. Trafiłam na niego szukając "dobrego ginekologa" Na dzień dzisiejszy najbardziej polecam dr Kukułę.
~x niezalogowany
12 stycznia 2014r. o 9:32
kiedy przyjmuje dr.Kukuła i czy w któryś dzień przyjmuje do południa?
11060
sloneczko010981
12 stycznia 2014r. o 14:25
Ja chodzę do doktora Smoczyńskiego i chwalę sobie, to był pierwszy lekarz, który zainteresował się moją górną częścią ciała, a nie tylko dolną. Niestety u ubiegłym roku już w sierpniu wyczerpał mu się limit na NFZ, więc wtedy na pewien czas zrezygnowałam z wizyt u niego.
~MM niezalogowany
12 stycznia 2014r. o 16:32
~** napisał(a): Kto wie w jakie dni przyjmuje dr Rahman na nfz w szpitalu na Jeleniogórskiej??

W każdy wtorek ok godz.12.00
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.