~x napisał(a): kiedy przyjmuje dr.Kukuła i czy w któryś dzień przyjmuje do południa?
~ napisał(a):~x napisał(a): kiedy przyjmuje dr.Kukuła i czy w któryś dzień przyjmuje do południa?
Ktoś wcześniej podawał nr tel. Najlepiej zadzwoń i się dowiedz. Na pewno przyjmuje i do południa jak i po południu. Najlepiej się zarejestrować, czasami byłam na wizycie jeszcze przed 7 rano :)
~x napisał(a):~ napisał(a):~x napisał(a): kiedy przyjmuje dr.Kukuła i czy w któryś dzień przyjmuje do południa?
Ktoś wcześniej podawał nr tel. Najlepiej zadzwoń i się dowiedz. Na pewno przyjmuje i do południa jak i po południu. Najlepiej się zarejestrować, czasami byłam na wizycie jeszcze przed 7 rano :)
Dzwoniłam kilka razy i niekt nie odbiera. Dlatego pytam, może ktoś wie.
~ napisał(a):~x napisał(a):~ napisał(a):~x napisał(a): kiedy przyjmuje dr.Kukuła i czy w któryś dzień przyjmuje do południa?
Dzwoniłam kilka razy i niekt nie odbiera. Dlatego pytam, może ktoś wie.
Hmmm z tego co pamiętam to przyjmuje różnie, chyba nie ma wyszczególnionych dni i godzin tak samo co tydzień. A rejstracja jest na pewno po południu. Chyba od 16 (czy 17) do godz. 20
~ja napisał(a): Rejestracja, dr Kukuła, tel: 698-940-059