Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~mama niezalogowany
17 maja 2014r. o 22:36
~pytająca napisał(a): Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)

nie wiem jak u Jeki ale ja chodziłam co 4 tyg....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11786
#saharoza26 nieaktywny
18 maja 2014r. o 13:22
Ja doktor Jeki nie polecam... ale to ja. Dlaczego ? cóż , bylam w 14tc a ona nie widziała płodu, serduszko bilo jak dzwon ale nie była pewna co to jest :/ Za wizyte brała ponad 100zl co 2 tyg i nic po za tym... może i jest mila ale ... to chyba wszystko.

Żeby otworzyć nowy rozdział życia, najpierw trzeba zamknąć stary...
12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
18 maja 2014r. o 14:08
W dobrze rozwijajacej sie ciazy wizyty są co miesiąc :)
Ja rodzilam w Lubinie, ale obecnie chodze do dr.Bartkowiaka (STOMADENT , NAWET NA NFZ NIE CZEKA SIE DLUGO), gośc jest bardzo fajny,ma dobry sprzet i przede wszystkim jest dokladny w tym co robi,wiec polecam tego pana ;)
~ niezalogowany
20 maja 2014r. o 21:46
~mama napisał(a):
~pytająca napisał(a): Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)

nie wiem jak u Jeki ale ja chodziłam co 4 tyg....

ja chodziłam tez co miesiąć...ale nie u dr.Jeki
~mama:) niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 8:47
Witam mam pytanie chciała bym założyć spiralę tylko nie mam pojęcia jakiego lejkarza wybrać czy ma któraś z Pań jakieś opinie na ten temat czekam na pomocne rady?
~ niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 13:39
Dr Szwaj proponuję.
~ niezalogowany
21 czerwca 2014r. o 14:53
Ja polecam Dr Smoczyńskiego,sama długo szukałam dobrego lekarza ponieważ chciałam zmienić tego do którego chodziłam do tej pory i nie żałuję swojego wyboru!! Jest to naprawdę lekarz godny polecenia!! Przyjmuje w stomadencie,pracuje w szpitalu we Lwówku.
~ niezalogowany
22 czerwca 2014r. o 11:05
~ napisał(a): Ja polecam Dr Smoczyńskiego,sama długo szukałam dobrego lekarza ponieważ chciałam zmienić tego do którego chodziłam do tej pory i nie żałuję swojego wyboru!! Jest to naprawdę lekarz godny polecenia!! Przyjmuje w stomadencie,pracuje w szpitalu we Lwówku.

rowniez polecam i dr kukule
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.