~pytająca napisał(a): Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)
~mama napisał(a):~pytająca napisał(a): Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)
nie wiem jak u Jeki ale ja chodziłam co 4 tyg....
~ napisał(a): Ja polecam Dr Smoczyńskiego,sama długo szukałam dobrego lekarza ponieważ chciałam zmienić tego do którego chodziłam do tej pory i nie żałuję swojego wyboru!! Jest to naprawdę lekarz godny polecenia!! Przyjmuje w stomadencie,pracuje w szpitalu we Lwówku.