Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~q niezalogowany
12 lipca 2014r. o 12:39
Dr choma ul. Gdanska
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 17:04
Witam moją kobieta była wczoraj właśnie u niej w 34 tygodniu ciąży kobieta nawet nie potrafiła zwarzyc dziecka gdzie jest chyba to podstawa?
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 20:05
~ napisał(a): Witam moją kobieta była wczoraj właśnie u niej w 34 tygodniu ciąży kobieta nawet nie potrafiła zwarzyc dziecka gdzie jest chyba to podstawa?

u niej, tzn. u kogo?
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 20:07
przecież pisze dr.choma tu i się okulista też klania
~joanna niezalogowany
19 lipca 2014r. o 20:28
polecam doktora Chomę
~ciężarówka:) niezalogowany
19 lipca 2014r. o 22:36
Ja osobiście polecam dr Kukułę-sama jestem w 31 tygodniu ciąży i przy każdej wizycie wiem ile mój dzidziuś waży, jak się rozwija, wszystko pokazywane, objaśniane- w gabinecie jestem spokojnie 30 min lub dłużej jeśli tyko istnieje taka konieczność i mam jakieś pytania. Doktor poświęca czas każdej pacjentce. Spokój, wysoka kultura osobista i doświadczenie to cechy mojego doktora. Napiszę szczerze- nie mogę się zawsze doczekać kolejnej wizyty. Wizyta warta swojej ceny bez wątpienia! Na ostatniej wizycie dowiedziałam się między innymi czy dzidziuś zaopatrywany jest w wystarczającą ilość krwi natlenianej przez pępowię(to tylko jedna z inf- badanie jest bardzo dokładne!). POLECAM jeszcze raz!
~ja niezalogowany
20 lipca 2014r. o 15:15
Ile kosztuje wizyta u dr Kukuly?
~ niezalogowany
20 lipca 2014r. o 18:50
~ napisał(a): przecież pisze dr.choma tu i się okulista też klania

no tak, właśnie okulista. Pani Choma jest okulistką.
Pan Choma jest ginekologiem.
Skoro ktoś wcześniej napisał, że był "u niej" to chyba była to kobieta....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza