~ napisał(a):~ napisał(a):~Paulina napisał(a): Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam
nawet nie wiesz do kogo chodziłas 9 miechów ze nazwiska nie znasz cos to dziwne
gdzieś dzwoni ale w którym kościele :P
~pacjentka napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~Paulina napisał(a): Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam
nawet nie wiesz do kogo chodziłas 9 miechów ze nazwiska nie znasz cos to dziwne
gdzieś dzwoni ale w którym kościele :P
tylko ze ona nazywa sie kaczurowska oddane pacjentki
wyraźnie napisane nazwisko....DR.KACZYŃSKA!!!!costo dziwne ze sie czytac nie potrafi!!!!
~ napisał(a): Jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to chodzi się co 4 tygodnie (chociaż NFZ przewiduje, że wystarczą 3 wizyty)
~pytająca napisał(a): Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)