Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~pacjentka niezalogowany
15 maja 2014r. o 21:20
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Paulina napisał(a): Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam

nawet nie wiesz do kogo chodziłas 9 miechów ze nazwiska nie znasz cos to dziwne

gdzieś dzwoni ale w którym kościele :P

wyraźnie napisane nazwisko....DR.KACZYŃSKA!!!!costo dziwne ze sie czytac nie potrafi!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mm niezalogowany
15 maja 2014r. o 22:00
Masakra, nie wiedzieć jak nazywa się ginekolog do którego się chodzi. Pani doktor z Nowogrodźca ma na nazwisko Kaczurowska.
~ niezalogowany
16 maja 2014r. o 6:26
~pacjentka napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Paulina napisał(a): Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam

nawet nie wiesz do kogo chodziłas 9 miechów ze nazwiska nie znasz cos to dziwne

gdzieś dzwoni ale w którym kościele :P

tylko ze ona nazywa sie kaczurowska oddane pacjentki

wyraźnie napisane nazwisko....DR.KACZYŃSKA!!!!costo dziwne ze sie czytac nie potrafi!!!!
~pytająca niezalogowany
17 maja 2014r. o 11:49
Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)
~ niezalogowany
17 maja 2014r. o 16:46
Jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to chodzi się co 4 tygodnie (chociaż NFZ przewiduje, że wystarczą 3 wizyty)
~ niezalogowany
17 maja 2014r. o 16:57
a kto tak powiedział?
~ niezalogowany
17 maja 2014r. o 21:15
~ napisał(a): Jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to chodzi się co 4 tygodnie (chociaż NFZ przewiduje, że wystarczą 3 wizyty)

DZIEKUJE CI!!!
~mama niezalogowany
17 maja 2014r. o 22:35
~pytająca napisał(a): Mam małe pytanie do kobiet ciężarnych lub tych które już sa szczęśliwymi mamami...a mianowice...jestem w 10 tyg ciąży i jeszcze nie wybrałam lekarza,chyba sie zdecyduje na dr.Jeke(mimo tych kolejeczek)a moje pytanie brzmi.....jak często należy chodzic na wizyty w czasie ciąży w której wszystko przebiega dobrze,bo to oczywiste ze jeśli jest jakieś ryzyko to zależy wtedy od stanu płodu i zdrowia matki ale jeslie ciąża przebiega prawidłowo to jak czesto własnie dr.Jeka życzy sobie wizyty u siebie???????Była bym bardzo wdzieczna za odpowiedź.Z góry dzieki :)

nie wiem jak u Jeki ale ja chodziłam co 4 tyg....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza