~Paulina napisał(a): Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam
~ napisał(a):~Paulina napisał(a): Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam
nawet nie wiesz do kogo chodziłas 9 miechów ze nazwiska nie znasz cos to dziwne
danuka napisał(a): Witam, mam pytanie do kobiet w ciąży: Poszukuje lekarza który wyłącznie wykona mi dobre usg - zbada ewentualne wady płodu itp.
Do kogo najlepiej udać się jednorazowo ?
danuka napisał(a): mówie o porządnym usg, gdzie lekarz sprawdzi więcej niż bicie serca...w B-cu Kukuła ma najnowszy sprzęt do usg i wszystko na nim zobaczy jesli bedą nieprawidłowosci to na pewno Ci powie.
~KAJA napisał(a):danuka napisał(a): mówie o porządnym usg, gdzie lekarz sprawdzi więcej niż bicie serca...w B-cu Kukuła ma najnowszy sprzęt do usg i wszystko na nim zobaczy jesli bedą nieprawidłowosci to na pewno Ci powie.