Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
20 lipca 2014r. o 20:42
~ napisał(a): Witam moją kobieta była wczoraj właśnie u niej w 34 tygodniu ciąży kobieta nawet nie potrafiła zwarzyc dziecka gdzie jest chyba to podstawa?

Jak to "zwarzyć",czym? wrzątkiem czy lodem? I jak można "zwarzyć" dziecko w brzuchu? :D :D :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 lipca 2014r. o 20:44
~ napisał(a):
~ napisał(a): przecież pisze dr.choma tu i się okulista też klania

no tak, właśnie okulista. Pani Choma jest okulistką.
Pan Choma jest ginekologiem.
Skoro ktoś wcześniej napisał, że był "u niej" to chyba była to kobieta....

Okulistka i "warzenie" dziecka :D
~p niezalogowany
21 lipca 2014r. o 0:03
nie polecam Pana Bartkowiaka za recepte zaplacilam 80 złzamiast 20zł przyszłam po plastry evra a Pan lekarz chciał mi wcisnąć tabletki gdy odmowilam on powiedział ze on to potraktuje jako wizyte bo dał mi porade ze tabletki sa lepsze itd
~ciężarówka:) niezalogowany
21 lipca 2014r. o 0:47
Wizyta u dr Kukuły kosztuje 140 zł- badanie+USG+zdjęcia. Tyle kosztuje powiedzmy"standardowa" usługa ciężarnej- w przypadku dodatkowej cytologii chyba 160- już nie pamiętam dokładnie...Natomiast pacjentka zawsze jest pytana czy będzie wykonywana dodatkowa usługa. Ja zawsze płacę 140 zł za wizytę.
~MAMA niezalogowany
21 lipca 2014r. o 9:43
~ napisał(a):
~ napisał(a): z czystym sumieniem polecam dr Kaczurowską :) !!

A ja nie!!Ja właśnie zmieniłam ją na innego lekarza i słyszałam od znajomych nie za dobre opinie na jej temat i to z życia wzięte,dotyczące właśnie tej Pa

WIELKIE NIE! DLA TEJ KOBIETY
~ciekawska niezalogowany
21 lipca 2014r. o 11:41
witam czy ktoś wie kiedy Pani doktor Jeka ma urlop,dziękuję z góry za odpowiedź
~L niezalogowany
30 lipca 2014r. o 19:26
A nie wiecie gdzie można w miarę szybko zarejestrować się w ramach NFZ? Wolałabym uniknąć dr P. ze zgorzeleckiei oraz mam pewne obawy (choć sama nie wiem dlaczego, pewnie mam wrażenie że będę gorzej traktowana) przed stomadentem. Dotychczas chodziłam prywatnie we Wrocławiu ale to było przy problemach, które teraz są już nieaktualne. Potrzebuję wizyty kontrolnej i wolałabym w ramach NFZ
~kosmos niezalogowany
30 lipca 2014r. o 20:05
~ciężarówka:) napisał(a): Wizyta u dr Kukuły kosztuje 140 zł- badanie+USG+zdjęcia. Tyle kosztuje powiedzmy"standardowa" usługa ciężarnej- w przypadku dodatkowej cytologii chyba 160- już nie pamiętam dokładnie...Natomiast pacjentka zawsze jest pytana czy będzie wykonywana dodatkowa usługa. Ja zawsze płacę 140 zł za wizytę.

co niektórzy muszą na taką wizytę 2 dni pracować kto taki cennik za 5 minut pracy wymyślił ????????????????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza