Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~jolka niezalogowany
30 lipca 2014r. o 21:42
~kosmos napisał(a): co niektórzy muszą na taką wizytę 2 dni pracować kto taki cennik za 5 minut pracy wymyślił ?
po pierwsze nie 5 minut a conajmniej 20 w ciazy zwykle około 40 a po drugie czy orientujesz sie ile kosztuje sprzet?? ten który posiada doktor kukula kosztuje około 200tysiecy złotych o ile nie więcej.

Zmoderowano 30.07.2014 godz.21:50 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
30 lipca 2014r. o 21:51
kasiaczlk1 napisał(a): W dobrze rozwijajacej sie ciazy wizyty są co miesiąc :)
Ja rodzilam w Lubinie, ale obecnie chodze do dr.Bartkowiaka (STOMADENT , NAWET NA NFZ NIE CZEKA SIE DLUGO), gośc jest bardzo fajny,ma dobry sprzet i przede wszystkim jest dokladny w tym co robi,wiec polecam tego pana ;)

Nie polecam ! Dzięki niemu prawie straciłam dziecko !! Pomijajac to dziecko wg niego najwiecej miało ważyć 3300 i kazal mi rodzic naturalnie a ważyło 4600 i przeprowadzono u mnie cesarskie cięcie ! Dla niego liczy sie tylko KASA
~ niezalogowany
30 lipca 2014r. o 23:14
~kosmos napisał(a):
~ciężarówka:) napisał(a): Wizyta u dr Kukuły kosztuje 140 zł- badanie+USG+zdjęcia. Tyle kosztuje powiedzmy"standardowa" usługa ciężarnej- w przypadku dodatkowej cytologii chyba 160- już nie pamiętam dokładnie...Natomiast pacjentka zawsze jest pytana czy będzie wykonywana dodatkowa usługa. Ja zawsze płacę 140 zł za wizytę.

co niektórzy muszą na taką wizytę 2 dni pracować kto taki cennik za 5 minut pracy wymyślił ????????????????

Lekarzom wciąż mało , szczególnie tym z prowincji , mimo ze zarabiają dużo powyżej średniej krajowej. 140zł za wizytę u zwykłego ginekologa bez tytułu naukowego, to przesada, nawet we Wrocławiu tyle nie żądają.W głowach im się poprzewracało z tego dobrobytu.
~ciężarówka:) niezalogowany
31 lipca 2014r. o 0:43
Co do opinii na temat wysokiej ceny u dr Kukuły- fakt, nie jest to mało, ale osobiście wolę przeznaczyć taką kwotę za profesjonalne podejście jak 80 zł za wizytę, która jest "odbębniona". Osobiście nie spotkałam lepszego lekarza-człowieka, tak kulturalnego i uważnie słuchającego pacjentkę. Uważam, ze jest lekarzem posiadającym ogromną wiedzę i znam osobiście nie jeden przypadek- gdzie uratował życie nie tylko dziecka ale i pacjentki. Sądzę, ze komfort badania i przede wszystkim zaufanie do lekarza są również bardzo istotne. Oczywiście każdy ma prawo wyboru i może jeździć chociażby do Wrocławia(aczkolwiek koszty dojazdu powinny również zostać dodane). Kończąc swoją i tak bardzo obszerną wypowiedź-pozdrawiam zadowolonych i tych mniej też:)
~ niezalogowany
31 lipca 2014r. o 12:23
~ja napisał(a):
kasiaczlk1 napisał(a): W dobrze rozwijajacej sie ciazy wizyty są co miesiąc :)
Ja rodzilam w Lubinie, ale obecnie chodze do dr.Bartkowiaka (STOMADENT , NAWET NA NFZ NIE CZEKA SIE DLUGO), gośc jest bardzo fajny,ma dobry sprzet i przede wszystkim jest dokladny w tym co robi,wiec polecam tego pana ;)

Nie polecam ! Dzięki niemu prawie straciłam dziecko !! Pomijajac to dziecko wg niego najwiecej miało ważyć 3300 i kazal mi rodzic naturalnie a ważyło 4600 i przeprowadzono u mnie cesarskie cięcie ! Dla niego liczy sie tylko KASA

Jak ty to piszesz? "dzięki " niemu? :| Chyba przez niego lub z jego powodu a właściwie z powodu,że ten lekarz czegoś nie dopilnował,jak możesz pisać "dzięki" ,przecież fakt ,że mogłaś stracić dziecko to nie jest zdarzenie za które nalezą się "dzięki". :|
~asia niezalogowany
31 lipca 2014r. o 15:08
a co sądzicie o dr Kaczurowskiej??czytałam komentarze wcześniejsze ma ktos może jakieś nowe doświadczenia związane z tą Panią??z góry dzękuję :)
116
#moderator nieaktywny
1 sierpnia 2014r. o 11:16
~Basia napisał(a): ginekolog Jarosław Downar-Zapolski
.proszę o opinie na jego temat
~ niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 12:23
~asia napisał(a): a co sądzicie o dr Kaczurowskiej??czytałam komentarze wcześniejsze ma ktos może jakieś nowe doświadczenia związane z tą Panią??z góry dzękuję :)

ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ KOBIETY!ZERO ZAINTERESOWANIA SWOIMI PACJENTKAMI W SZPITALU.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza