~kosmos napisał(a): co niektórzy muszą na taką wizytę 2 dni pracować kto taki cennik za 5 minut pracy wymyślił ?po pierwsze nie 5 minut a conajmniej 20 w ciazy zwykle około 40 a po drugie czy orientujesz sie ile kosztuje sprzet?? ten który posiada doktor kukula kosztuje około 200tysiecy złotych o ile nie więcej.
kasiaczlk1 napisał(a): W dobrze rozwijajacej sie ciazy wizyty są co miesiąc :)
Ja rodzilam w Lubinie, ale obecnie chodze do dr.Bartkowiaka (STOMADENT , NAWET NA NFZ NIE CZEKA SIE DLUGO), gośc jest bardzo fajny,ma dobry sprzet i przede wszystkim jest dokladny w tym co robi,wiec polecam tego pana ;)
~kosmos napisał(a):~ciężarówka:) napisał(a): Wizyta u dr Kukuły kosztuje 140 zł- badanie+USG+zdjęcia. Tyle kosztuje powiedzmy"standardowa" usługa ciężarnej- w przypadku dodatkowej cytologii chyba 160- już nie pamiętam dokładnie...Natomiast pacjentka zawsze jest pytana czy będzie wykonywana dodatkowa usługa. Ja zawsze płacę 140 zł za wizytę.
co niektórzy muszą na taką wizytę 2 dni pracować kto taki cennik za 5 minut pracy wymyślił ????????????????
~ja napisał(a):kasiaczlk1 napisał(a): W dobrze rozwijajacej sie ciazy wizyty są co miesiąc :)
Ja rodzilam w Lubinie, ale obecnie chodze do dr.Bartkowiaka (STOMADENT , NAWET NA NFZ NIE CZEKA SIE DLUGO), gośc jest bardzo fajny,ma dobry sprzet i przede wszystkim jest dokladny w tym co robi,wiec polecam tego pana ;)
Nie polecam ! Dzięki niemu prawie straciłam dziecko !! Pomijajac to dziecko wg niego najwiecej miało ważyć 3300 i kazal mi rodzic naturalnie a ważyło 4600 i przeprowadzono u mnie cesarskie cięcie ! Dla niego liczy sie tylko KASA
~Basia napisał(a): ginekolog Jarosław Downar-Zapolski
.proszę o opinie na jego temat
~asia napisał(a): a co sądzicie o dr Kaczurowskiej??czytałam komentarze wcześniejsze ma ktos może jakieś nowe doświadczenia związane z tą Panią??z góry dzękuję :)