Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 12:29
~ napisał(a):
~asia napisał(a): a co sądzicie o dr Kaczurowskiej??czytałam komentarze wcześniejsze ma ktos może jakieś nowe doświadczenia związane z tą Panią??z góry dzękuję :)

ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ KOBIETY!ZERO ZAINTERESOWANIA SWOIMI PACJENTKAMI W SZPITALU.

Bzdura i to totalna! Ja jestem ogromnie wdzięczna dr Kaczurowskiej. W porę zaareagowala gdy okazalo się że mam zatrucie ciążowe i nawet w szpitalu pokazala, że zainteresowanie to wybiega ponad normę. Chodzilam do niej na wizyty prywatne, a potem sama zaproponowala mi na NFZ i nic w zasadzie się to nie różniło. Także polecam jak najbardziej!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 21:53
~ napisał(a):
~ja napisał(a):
kasiaczlk1 napisał(a): W dobrze rozwijajacej sie ciazy wizyty są co miesiąc :)
Ja rodzilam w Lubinie, ale obecnie chodze do dr.Bartkowiaka (STOMADENT , NAWET NA NFZ NIE CZEKA SIE DLUGO), gośc jest bardzo fajny,ma dobry sprzet i przede wszystkim jest dokladny w tym co robi,wiec polecam tego pana ;)

Nie polecam ! Dzięki niemu prawie straciłam dziecko !! Pomijajac to dziecko wg niego najwiecej miało ważyć 3300 i kazal mi rodzic naturalnie a ważyło 4600 i przeprowadzono u mnie cesarskie cięcie ! Dla niego liczy sie tylko KASA

Jak ty to piszesz? "dzięki " niemu? :| Chyba przez niego lub z jego powodu a
właściwie z powodu,że ten lekarz czegoś nie dopilnował,jak możesz pisać "dzięki" ,przecież fakt ,że mogłaś stracić dziecko to nie jest zdarzenie za które nalezą się "dzięki". :|

Masz rację, zle to ujęłam. PRZEPRASZAM !
7048
#nnao nieaktywny
8 sierpnia 2014r. o 9:42
Czy ktoś dysponuje aktualnym numerem telefonu do dr Jeki w celu umówienia wizyty? Z góry dzięki za odpowiedź.
~a niezalogowany
8 sierpnia 2014r. o 10:48
nie trzeba się umawia telefonicznie .poprostu stajesz w kolejkę jak przyjdziesz .przyjmuje w piątki też rano ale nie wiem od której.ja szła po15ej ale ludzi jest sporo wtedy.przyjmuje wszystkich
7048
#nnao nieaktywny
8 sierpnia 2014r. o 10:50
Dzięki!
~mama niezalogowany
13 sierpnia 2014r. o 9:54
Czy komuś coś wiadomo jak teraz przyjumje dr.Kukuła...próbuje dodzwonic sie od poiedzialku i bez skutku???????????
~ niezalogowany
13 sierpnia 2014r. o 12:53

Kukuła przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki rano i popołudniu od 16. Rejestracja codziennie po 17.
~ niezalogowany
17 sierpnia 2014r. o 17:43
Czy zna któraś z Was dobrego ginekologa, który zna się na zespole policystycznych jajników, a w związku z tym leczy niepłodność spowodowaną tym schorzeniem? Czy w ogóle jakiś lekarz w Bolesławcu robi monitoring owulacji? Odwiedziłam już wielu w okolicy i stan ich niewiedzy na temat PCO mnie powala, totalne konowały, nawet podstawowych badań nie zlecają, a najgorsza z nich wszystkich jest Horbanowicz, żadnych badań, na USG nic nie widzi, choć widoczne nawet dla laika liczne pęcherzyki w jajnikach, nie zleca żadnego leczenia, choćby metforminy i zostawia pacjentkę samą sobie z tym problemem.
Jeżeli ktoś miał podobne schorzenie i z pomocą lekarza udało się zajść w ciążę to proszę pomóżcie, bo ja już 5 lat staram się o dziecko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza