Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Kamila niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 12:16
~magda napisał(a): dr Jeka przyjmuje na ul. Gdańskiej 3 d(tam gdzie jest medycyna pracy itp) od podwórka. Piątki od ok 10-11 godziny do ostatniej pacjentki.

Dzięki za odpowiedź
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9478
#lia nieaktywny
10 stycznia 2015r. o 15:25
Czytając Wasze opinie zdecydowałam się w najbliższy poniedziałek zadzwonić i umówić się na wizytę do doktora Smoczyńskiego w internecie znalazłam numer tel 75 647 34 80 nie wiem czy to dobry numer i może któraś z Pań wie ile mniej więcej czeka się na wizytę na NFZ?
~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 18:25
dr Horbanowicz. świetna i rzetelna babka.! POLECAM.!!
~ania niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 18:58
lia napisał(a): Czytając Wasze opinie zdecydowałam się w najbliższy poniedziałek zadzwonić i umówić się na wizytę do doktora Smoczyńskiego w internecie znalazłam numer tel 75 647 34 80 nie wiem czy to dobry numer i może któraś z Pań wie ile mniej więcej czeka się na wizytę na NFZ?
. Nr dobry. A na wizytę zależy raz czekałam prawie dwa miesiące innym razem dwa tygodnie.Ale warto poczekać.
~~~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 19:49
Do dra Smoczyńskiego czeka się teraz 2 tygodnie. Nie polecam dr Horbanowicz :(
9478
#lia nieaktywny
10 stycznia 2015r. o 20:08
Dziękuję za odpowiedzi :)
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 1:42
~ napisał(a): dr Horbanowicz. świetna i rzetelna babka.! POLECAM.!!

Ja stanowczo odradzam!!! Nie chce dać skierowania na jakiekolwiek badania przy leczeniu niepłodności. Na żadne, karze sobie robić prywatnie! Nie zna się na niczym, nie próbuje nawet pomóc, żadnych badań, żadnych leków, żadnej porady, Jak tak można? totalna porażka. Najgorszy lekarz z jakim miałam do czynienia.
~pacjentka niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 9:35
Ja polecam doktora Kukułę...Długo szukałam odpowiedniego i dobrego lekarza. On dla mnie jest najlepszy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.