Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
28 października 2014r. o 20:38
~ja napisał(a): Dr Kaczurowska jakaś ok? Ma duże doświadczenie ? Czy tylko recepta i bezproblemowa ciąża?
Mi prowadziła 2 ciąże,raczej nie narzekam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12817
#Pat1307 nieaktywny
7 listopada 2014r. o 12:30
Dziewczyny czy któraś z Was chodziła do dra Smoczyńskiego? Bądź prowadziła u niego ciąże?
~ania niezalogowany
7 listopada 2014r. o 14:08
Dr Smoczyński to bardzo dobry lekarz. W ciąży nie udało mi się do niego zarejestrować więc nie prowadził mi ciąży, ale byłam na konsultacjach, bo miałam problemy z ciążą i postawił trafną diagnozę (jako jedyny). Więc bardzo polecam.
116
#moderator nieaktywny
12 listopada 2014r. o 20:58
Przypominam temat
~olga niezalogowany
14 listopada 2014r. o 16:54
Ja osobiście polecam dr Mariusza Bartkowiaka :)
~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 18:23
~ania napisał(a): Dr Smoczyński to bardzo dobry lekarz. W ciąży nie udało mi się do niego zarejestrować więc nie prowadził mi ciąży, ale byłam na konsultacjach, bo miałam problemy z ciążą i postawił trafną diagnozę (jako jedyny). Więc bardzo polecam.

Ja również polecam tego lekarza.Sama szukałam dobrego,z opinii jakie wyczytałam na forum zdecydowałam się właśnie na doktora Smoczyńskiego i nie żałuję!! polecam jak najbardziej ;)
~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 18:45
Proszę,o namiar na dobrego ginekologa,który pomoźe mi z rozprawić się z mięśniakami.Z góry dziękuję.
~ona niezalogowany
20 listopada 2014r. o 0:59
Polecam!!! Dr Bartkowiaka czy na NFZ czy prywatnie zawsze miły sympatyczny wie co robi zna się na rzeczy prowadził cała moja ciążę która była skomplikowana zawsze mogłam liczyć na pomoc kiedy bym nie zadzwoniła to zawsze odebrał bądź oddzwonil zawsze znalazł te parę minut na nagła wizytę. ..dziękuję mu ze teraz mam wspaniała zdrowa córeczkę bo inny lekarz z Bolesławca na pierwszej wizycie radził mi usunąć ciążę gdyż według niego była zagrozona...nadal jestem pod opieką dr Bartkowiaka gdyż mam liczne gruczolakowlokniaki .... do żadnego innego lekarza w Bolesławcu nie mam zaufania takiego jak do niego a odwiedziłam nie jednego stąd i okazali się być opryskliwymi chamami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.