~xxxx napisał(a): ja polecam dr komendzinska jest dobrym lekarzem porozmawiasz z nia jak z kolezanka super babka wizyta kosztuje 150 zl :)
~m napisał(a):~xxxx napisał(a): ja polecam dr komendzinska jest dobrym lekarzem porozmawiasz z nia jak z kolezanka super babka wizyta kosztuje 150 zl :)
Dr Komendzinska prowadzila od poczatku moja ciaze, kazda wizyta to ok 45 minut poswieconych pacjentce. Jako lekarz dokladna I wnikliwa, w szpitalu zainteresowana pacjentka...teraz chodze do niej na nfz I nie odczulam zmiany traktowania w porownaniu do wizyt prywatnych. Poza tym w kazdej chwili mozna do niej zadzwonic
jesli ma sie problem. Super babka I swietny lekarz :)
~nati1781 napisał(a): Ja uważam że najlepszym ginekologiem jest pan dr. Jarosław Downar. wszystkie kobiety z bolesławca chodza do niego i nie ma żadnego problemu tyle ma pacjetek ze cieżko sie do niego dostac a jak cos nie tak to daje skierowanie do szpitala we Lwówku on tam jest ordynatorem.
~Dziunia669 napisał(a): Polecam Ginekologa na Zgorzeleckiej ten lekarz zagląda jak nikt inny!! :P
~Dziunia669 napisał(a): Polecam Ginekologa na Zgorzeleckiej ten lekarz zagląda jak nikt inny!! :P