Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~m niezalogowany
13 stycznia 2015r. o 9:41
~xxxx napisał(a): ja polecam dr komendzinska jest dobrym lekarzem porozmawiasz z nia jak z kolezanka super babka wizyta kosztuje 150 zl :)

a ja ją zdecydowanie odradzam, trafiłam na nią w szpitalu i więcej wolała bym jej nie spotkać, na poczatku moze i miła, ale potem to już szkoda gadać, a 150zł za wizytę to trochę dużo, za to zdecydowanie polecam Downara, jako jedyny zajął się moim problem, skierował na badania i przepisał leki, a co najważniejsze poświeca tyle czasu ile pacjentka potrzebuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~0 niezalogowany
13 stycznia 2015r. o 14:57
~m napisał(a):
~xxxx napisał(a): ja polecam dr komendzinska jest dobrym lekarzem porozmawiasz z nia jak z kolezanka super babka wizyta kosztuje 150 zl :)

Dr Komendzinska prowadzila od poczatku moja ciaze, kazda wizyta to ok 45 minut poswieconych pacjentce. Jako lekarz dokladna I wnikliwa, w szpitalu zainteresowana pacjentka...teraz chodze do niej na nfz I nie odczulam zmiany traktowania w porownaniu do wizyt prywatnych. Poza tym w kazdej chwili mozna do niej zadzwonic
jesli ma sie problem. Super babka I swietny lekarz :)
~pacjentka 2 niezalogowany
13 stycznia 2015r. o 22:51
również polecam doktora Kukułę,kompetentny, miły i przede wszystkim bardzo dobry ginekolog. Polecam
~ niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 0:38
A czy doktor Downar specjalizuje się również w niepłodności? Chodzi mi o PCOS. Jeżeli kieruje do szpitala np na laparoskopię to gdzie-do Bolesławca czy do Lwówka?
~Dziunia669 niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 9:19
Polecam Ginekologa na Zgorzeleckiej ten lekarz zagląda jak nikt inny!! :P
~ niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 9:34
~nati1781 napisał(a): Ja uważam że najlepszym ginekologiem jest pan dr. Jarosław Downar. wszystkie kobiety z bolesławca chodza do niego i nie ma żadnego problemu tyle ma pacjetek ze cieżko sie do niego dostac a jak cos nie tak to daje skierowanie do szpitala we Lwówku on tam jest ordynatorem.

Ja do tego pana nie chodzę ,nawet nie wiem kto to proszę nie wypowiadać się za wszystkie bolesławieckie kobiety
~ niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 9:37
~Dziunia669 napisał(a): Polecam Ginekologa na Zgorzeleckiej ten lekarz zagląda jak nikt inny!! :P

To znaczy jak ?
~ niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 9:41
~Dziunia669 napisał(a): Polecam Ginekologa na Zgorzeleckiej ten lekarz zagląda jak nikt inny!! :P

To znaczy jak ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!