Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
14 stycznia 2015r. o 9:41
~nati1781 napisał(a): Ja uważam że najlepszym ginekologiem jest pan dr. Jarosław Downar. wszystkie kobiety z bolesławca chodza do niego i nie ma żadnego problemu tyle ma pacjetek ze cieżko sie do niego dostac a jak cos nie tak to daje skierowanie do szpitala we Lwówku on tam jest ordynatorem.

Ja do tego pana nie chodzę ,nawet nie wiem kto to proszę nie wypowiadać się za wszystkie bolesławieckie kobiety
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 20:52
Czy ktoś się orientuje czy dr Downar Zapolski posiada certyfikat FMF? i jak wygląda u niego badanie USG II trymestru co wykonuje się między 18-22 tygodniem ciąży.
~gosc- niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 23:14
dobry ginekolog to sasiad za sciany albo listonosz Oni cie przebadaja jak bedziesz chciala i gdzie -w piwnicy czy na strychu a jak nie ma twojego meza to i domu i niepotrzebne skierowanie do szpitala D szpitala pojdziesz za 9miesiecy jak bedzie czas porodu
~Elka niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 23:32
fakt, jedna z autorek wypowiedzi ma rację: wszystko zależy od sytuacji i problemu, jeśli jest. jak nie ma problemu z zajściem w ciążę, z donoszeniem itp. to i doktor Szwaj jest dobra. miałam okazję poznac ja 2 x w szpitalu i dzięki temu nie zdecydowałm się na poród w Bolesławcu (pierwszy raz pomyliła mnie z pacjentką, która straciła dziecko, leżałyśmy razem na podtrzymaniu, dostała jakiś zastrzyk, potem wypadł jej dzidziuś i było po wszystkim, ale dr podeszła najpierw do mnie z pytaniem czy jeszcze krwawie: PANI DOKTOR ALE JA NIE KRWAWIŁAM, nie? to która pani krwawi? - haha dobre pytanie, a na karcie przy łóżku wszystko napisane... dobrze że tamta się zgłosiła.... drugi raz w połowie ciąży 2 kg dziecko było za małe...bo znów mnie pomyliła z inną panią, która rodziła za 2 tyg... również wystarczy przeczytać kartę z nazwiskiem). Pani Kaczurowska prywatnie bardzo miła, w szpitalu bardzo wredna. i z kim tu gadać? drugie dziecko rodziłam w Zgorzelcu. nic do zarzucenia. ostatnio na kontroli ginekologicznej po operacji poznałam miłego lekarza - dr Krawczyk, pracuje w Zg i w Bol. pójde teraz do niego w Bol. zobaczymy.
~mama niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 7:34
Polecam panią doktor Pawlik. Prowadziła moje dwie ciąże. To bardzo kompetentna osoba.
~Ruda niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 14:11
Szczerze to ja w Bolesławcu jakoś nie jestem przekonana do ginekologów, a może to i jest mój błąd bo nie wybierałam dobrych specjalistów. Pierwszym moim ginekologiem była pani Pawlik niby wszystko oki, ale dla mnie oschłe wizyty; przedstawiłam moją sytuację, że chcemy rozpocząć z mężem starania o dziecko i z tego powodu wizyta, bo chce zobaczyć czy wszystko gra.Okazało się, że wszystko ok. ale to ja sama musiałam zapytać czy mam przyjmować kwas foliowy a pani doktor mi odpowiedziała, że jak chce mogę- dla mnie to trochę dziwne. Więc wybrałam się parę miesięcy później do dr Jeki oczywiście, tez wszystko ok., pani dr poświeciła mi dużo czasu, sama zaleciła kwas foliowy, badania i kazała nie myśleć tak o tym. Tak minął rok, przyznam,że nie łatwy z racji braku upragnionej ciąży. Miała przeczucie, że coś jest jednak nie tak bo pilnowałam bardzo dokładnie dni płodnych i nie było efektów. Na początku stycznia wybrałam się do dr z Jeleniej Góry a tam pierwszy wzrok na USG i słyszę PCOS. Jesteśmy w trakcie badań od lutego mam zacząć przyjmować hormony, mam nadzieje, że leczenie przyniesie oczekiwany efekt i zostaniemy szczęśliwymi rodzicami.
~Sharon niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 14:37
A gdzie przyjmuje dr. Smoczyński?
~katarzyna niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 14:39
~ napisał(a):
~ napisał(a): dr Horbanowicz. świetna i rzetelna babka.! POLECAM.!!

moglabym prosic jakis kontakt do pani doktor? gdzie i kiedy przyjmuje? czy na nfz? ile bierze za prywatna wizyte?

dr Horbanowicz przyjmuje przy ul. piaskowej, niestety nie pamiętam w które dni i w jakich godzinach - polecam przedzwonić i się dowiedzieć, ja osobiście byłam u niej prywatnie i prowadziła moje 2 ciąże i mogę z czystym sumieniem polecić
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza