Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
4 sierpnia 2016r. o 12:59
sloneczko010981 napisał(a): A ja chodzę tylko na NFZ i jestem bardzo zadowolona. Lekarz jest dokładny i kompetentny, ostatnio siedziałam chyba z pół godziny w gabinecie.

do kogo chodzisz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11060
sloneczko010981
4 sierpnia 2016r. o 17:39
Do doktora Smoczyńskiego.
~Pinks niezalogowany
4 sierpnia 2016r. o 18:19
Ja chodzę do dr Rahmana w szpitalu i nie zamieniłabym go na żadnego innego
~XXXX niezalogowany
5 sierpnia 2016r. o 9:48
a co myslicie o dr Horbanowicz?
~ niezalogowany
5 sierpnia 2016r. o 13:03
danuka napisał(a):
~ napisał(a): dr. Choma gdzie przyjmuje prywatnie? jak można to proszę telefon do rejestracji, dziękuje

Dr Choma przyjmuje na ul. Gdańskiej. tel 606 441 475

szukam godzin i dni przyjęcia na internecie ale nie mogę znaleźć, dr. przyjmuje tylko po południu?
~ niezalogowany
5 sierpnia 2016r. o 13:14
sloneczko010981 napisał(a): Do doktora Smoczyńskiego.

Zgadzam się! ten doktor jest naprawdę godny polecenia!Chodziłam do niego ale niestety musiałam znaleźć sobie innego lekarza kiedy zaszłam w ciążę bo niestety doktor Smoczyński nie prowadzi ciąż ;( ale w innych sprawach jak najbardziej ;)
~Ja niezalogowany
5 sierpnia 2016r. o 17:36
Masz podany nr i adres do dr Chomy i jeszcze pytasz o godziny przyjęć?wystarczy zadzwonić. Może jeszcze ciebie zarejestrować?
~Ja niezalogowany
5 sierpnia 2016r. o 17:36
Masz podany nr i adres do dr Chomy i jeszcze pytasz o godziny przyjęć?wystarczy zadzwonić. Może jeszcze ciebie zarejestrować?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza