~""" napisał(a): Pani dr.Bajor-Pawlik przyjmuje na zgorzeleckiej cały tydzień na kase chorych, tylko czas oczekiwania ok. 1,5 miesiąca ale polecam ją sama do niej chodzę od ponad 12 lat i jestem bardzo zadowolona.
A ja wręcz przeciwnie co prawda chodziłam do niej przez całą ciążę ale to co od niej usłyszałam podczas pierwszej i ostatniej wizyty to było nieludzkie i dlatego rodziłam we lwówku a tą panią jak widzę to mi się przysłowiowy "nóż w kieszeni otwiera" ja polecam doktora KUKUŁĘ jest naprawdę świetnym lekarzem i człowiekiem
~ napisał(a):~""" napisał(a): Pani dr.Bajor-Pawlik przyjmuje na zgorzeleckiej cały tydzień na kase chorych, tylko czas oczekiwania ok. 1,5 miesiąca ale polecam ją sama do niej chodzę od ponad 12 lat i jestem bardzo zadowolona.ale mi nie chodzi o prowadzenie ciazy..tylko zwykla kontrolna wizyte;/
A ja wręcz przeciwnie co prawda chodziłam do niej przez całą ciążę ale to co od niej usłyszałam podczas pierwszej i ostatniej wizyty to było nieludzkie i dlatego rodziłam we lwówku a tą panią jak widzę to mi się przysłowiowy "nóż w kieszeni otwiera" ja polecam doktora KUKUŁĘ jest naprawdę świetnym lekarzem i człowiekiem
~ona19 napisał(a): a przyjmuje ona tez prywatnie?? bo tam ktos wyzej napisał. Wizyta niby 50zł. Prawda czy nie?
~ napisał(a):fabienne napisał(a): a zna ktoś ginekologa endokrynologa???
Wiciak -Jelenia góra,ponoć dobry