Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

3286
#fabienne nieaktywny
23 czerwca 2009r. o 19:50
a w bolesławcu???

nigdy nie odkładaj na jutro przyjemności,którą możesz mieć dzisiaj.....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
23 czerwca 2009r. o 20:08
a ja specjalistą nie jestem ale zajrzec moge:D:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
23 czerwca 2009r. o 20:23
~""" napisał(a): Pani dr.Bajor-Pawlik przyjmuje na zgorzeleckiej cały tydzień na kase chorych, tylko czas oczekiwania ok. 1,5 miesiąca ale polecam ją sama do niej chodzę od ponad 12 lat i jestem bardzo zadowolona.

A ja wręcz przeciwnie co prawda chodziłam do niej przez całą ciążę ale to co od niej usłyszałam podczas pierwszej i ostatniej wizyty to było nieludzkie i dlatego rodziłam we lwówku a tą panią jak widzę to mi się przysłowiowy "nóż w kieszeni otwiera" ja polecam doktora KUKUŁĘ jest naprawdę świetnym lekarzem i człowiekiem
~ona19 niezalogowany
23 czerwca 2009r. o 20:55
~ napisał(a):
~""" napisał(a): Pani dr.Bajor-Pawlik przyjmuje na zgorzeleckiej cały tydzień na kase chorych, tylko czas oczekiwania ok. 1,5 miesiąca ale polecam ją sama do niej chodzę od ponad 12 lat i jestem bardzo zadowolona.

A ja wręcz przeciwnie co prawda chodziłam do niej przez całą ciążę ale to co od niej usłyszałam podczas pierwszej i ostatniej wizyty to było nieludzkie i dlatego rodziłam we lwówku a tą panią jak widzę to mi się przysłowiowy "nóż w kieszeni otwiera" ja polecam doktora KUKUŁĘ jest naprawdę świetnym lekarzem i człowiekiem
ale mi nie chodzi o prowadzenie ciazy..tylko zwykla kontrolna wizyte;/
~kami niezalogowany
23 czerwca 2009r. o 21:57
ja polecam dr. kaczurowska z Nowogrodzca jest naprawde miłą i fajną kobietką a do tego i fachowcem!
2497
#toudi140 nieaktywny
24 czerwca 2009r. o 0:30
~ona19 napisał(a): a przyjmuje ona tez prywatnie?? bo tam ktos wyzej napisał. Wizyta niby 50zł. Prawda czy nie?

prawda , ja chodze do niej 9 lat , na wizytę prywatną nie trzeba sie rejestrowac , idziesz , siadasz w poczekalni i czekasz na swoją kolej , i ona i on przyjmują prywatnie

Dopisane 24.06.2009r. o godz. 00:30:

~ napisał(a):
fabienne napisał(a): a zna ktoś ginekologa endokrynologa???

Wiciak -Jelenia góra,ponoć dobry

ta babka co jest w chumedzie jest endo -gin i na kasę chorych przyjmuje , długo trzeba czekać na wizytę .

niech to piorun trzaśnie ...
~ona19 niezalogowany
24 czerwca 2009r. o 8:18
Aha:) to fo fajnie,że odrazu:)

a długie sa tam kolejki??
1792
#Arcadioosh nieaktywny
24 czerwca 2009r. o 11:06
Świetny endokrynolog to dr Maria Adamarczuk- przyjmuje w Chumedzie a ginekolog dr Danuta Jeka, niedawno przyjmowała na Staroszkolnej a teraz na Gdańskiej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.