~Miłka napisał(a): Polecam Dr. Choma, gabinet prywatny, przyjmuje w Stomadencie. Gabinet na miarę XXI wieku, USG najnowszej generacji, można się umówić na konkretną godzinę za pośrednictwem rejestracji w Stomadencie. Lekarz ok., chodzę do niego od zawsze. Uratował mi zagrożoną ciążę. W nagłych przypadkach dostępny dla pacjentek 24 h pod numerem komórkowym. Jeżeli nie może odebrać, oddzwania. Przyjmuje również na NFZ w poradni K na ul. Jeleniogórskiej.
Jak zobaczę Chomę to mam odruch wymiotny. Poważnie.
Chodziłam do niego jak przyjmował jeszcze w szpitalu.
Na każdej wizycie wyjeżdżał do mnie z ryjem i pretensjami.
A że to się późniłam (k.wa, dwa autobusy na krzyż w tym Bolcu, a on do kobiety w dziewiątym miesiącu z ryjem, że się spóźniła 5 minut).
A to, że czegoś tam nie przyniosłam, chociaż nikt nie mówił, że mam przynieść.
A to, że z dzieckiem przyszłam, bo nie miałam go z kim zostawić.
A to, że czegoś nie wiem o ciąży, więc co ze mnie za matka?
Że literatury fachowej nie czytam.
Że czegoś tam nie zrobiłam, chociaż nie powiedział, że miałam zrobić.
Że ręczniczka nie przyniosłam. Rety.
TRA GE DIA!!!!
Z każdej wizyty wychodziłam z płaczem. A nie zaliczam się wcale do wrażliwych i rozczulających się nad sobą panienek. Nawet przeciwnie.
Tuż przed porodem miałam tak tych wizyt dosyć, że powiedziałam sobie: O nie! Moja noga noga więcej tu nie postanie! Pojechałam rodzić do innego szpitala.
Tylko czasami jeszcze widzę tego gbura na mieście...
Bleeeh!
Dopisane 24.06.2009r. o godz. 15:28:
~Anka napisał(a): Prowadził moją ciążę, byłam bardzo zadowolona. Podobnie z opieką medyczną w Lubaniu.
Ja również polecam Lubań. Warunki lokalowe takie sobie, ale opieka o wieele lepsza. A to się najbardziej chyba liczy dla rodzącej kobiety.