Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
29 października 2009r. o 18:52
~ola napisał(a): a ludzie sami stwarzaj sobie komplikacje bo jezeli dbaja o siebie w czasie ciąży to wszystko jest ok,sami sobie stwarzaja problem bo kto im karze pic alkohol,palic papierosy i wogole,powinni wtedy sie dobrze odżywiac i przyjmowac zalecone leki,znam duzo osob ktore wogole w czasie ciazy nie dbali o siebie no i o dziecko a potem dziwili sie ze cos jest nie tak,ze dziecko wczesniak itd.

Ola nie słyszała najwyraźniej o czymś takim jak GENETYKA, DZIEDZICZENIE, GENY, CHROMOSOMY etc.
Dbanie o siebie nie podlega dyskusji, ale nie zagwarantuje to urodzenia zdrowego dziecka. Na wady np. chromosomów wpływu nie ma nikt!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3028
#clasta nieaktywny
29 października 2009r. o 19:39
widze, ze nie tylko masz problemy z ortogafia i zrozumieniem tekstu pisanego...ale widzisz to czego nie ma....bo tez nie napisalam, ze o siebie nie dbam hehe ale szczerze....gratuluje Olenko, i bez nerw bo sie wrzodow nabawisz lub jakiegos innego cholerstwa a wtedy Twoje witaminki niekoniecznie beda w stanie pomoc.

~ola napisał(a): no wlasnie bo jest czego zazdroscic a ty nie bedz taka dowcipna i nie rzycze sobie zebys mnie obrazala i moje dziecko!!!!
nie masz czego sie denerwowc takie sa fakty i takie zycie a i powodzenia w niedbaniu o siebie :D

~ola niezalogowany
29 października 2009r. o 19:59
ja nic o genetyce nie pisalam to jest wada wrodzona wtedy a nie spowodu niedbania o siebie,ja pisalam ze jak ktos nie dba o siebie to wtedy moze zaszkodzic a ty napisłas jak napisałas i tyle
a i sorry za moja ortografie juz sie poprawie zeby nie bylo bo wiem o co Ci chodziło mialo byc "życze" a nie "rzycze" :P
i koniec tematu na tym ;)
~jolka niezalogowany
29 października 2009r. o 20:21
tematem jest DOBRY GINEKOLOG!!!
kto cos dopisze nie na temat to swiadczy o nim ze jest dzieckiem bo po co te kłótnie,nudzi Wam sie to pobiegajcie sobie to Wam ulży :D
od tej pory temta brzmi:
dobry ginekolog!!!polecjacie a nie sie kłóćcie!!!
~ niezalogowany
3 listopada 2009r. o 19:33
a co z dr Szwaj - moreno??
~sss niezalogowany
3 listopada 2009r. o 19:38
a czy doktor Kukuła przyjmuje w Bolesławcu??
ile bierze za wizytę??
i czy poleciłybyście jemu prowadzenie ciąży??
~polecam niezalogowany
3 listopada 2009r. o 19:42
prowadzi moją ciąże.bardzo dobry lekarz.dokładny,uprzejmy i zawsze wszystko tłumaczy cierpliwie.polecam.za wizyte bierze 120 zł ale w tym jest wszystko:usg,cytologia,badanie ogólne,zdjecia z usg itd.
~ niezalogowany
3 listopada 2009r. o 19:44
~polecam napisał(a): prowadzi moją ciąże.bardzo dobry lekarz.dokładny,uprzejmy i zawsze wszystko tłumaczy cierpliwie.polecam.za wizyte bierze 120 zł ale w tym jest wszystko:usg,cytologia,badanie ogólne,zdjecia z usg itd.

w b-cu przyjmuje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza