Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~zuzia niezalogowany
29 października 2009r. o 9:31
pani Pawlik przyjmuje na zgorzeleckiej z tylu monopolowego tam gdzie jest dentysta i gabinet kosmetyczny bikini,naprawde polecam,w poniedzialki prywatnie przyjmuje od 16-stej bierze 50zł za wizyty i w tym jest wszystko nawet cytologia,ja chodzilam prywatnie chodz Pani Pawlik mowila zebym chodzila na kase chorych ale mi tam bardziej pasowalo po 16-stej bo jechalaam wtedy z mezem,a na kase chorych tez wlasnie przyjmuje tam wisi karteczka w jakie dni i od ktorej do ktorej pozdrawiam:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 października 2009r. o 9:34
Swego czasu chodziłam do pani Pawlik, ale zmieniłam na d-ra Kukułę i nie żałuję-nie ma porównania! U pani P. wizyta to był moment- USG-sekunda i miałam wrażenie, że męczą ją pytania pacjentek, czułam się zbywana.
U p. Kukuły jest całkowicie inaczej-spokojnie, bez pośpiechu, lekarz słucha z zainteresowaniem, wszytko dokładnie tłumaczy, bada dokładnie-nie pośpiesznie...W każdym razie ja jestem bardzo zadowolona z tej zmiany.
~zuzia niezalogowany
29 października 2009r. o 9:43
ja jakos takiego czegos sie odczuwalam,wizyta dlugo trwala i badanie takze wszystko dokladnie,nawet mąż mógł byc przy każdym usg i pokazywała dr wszystko co i jak gdzie główka nozki i to nie trawalo sekundy naprawde,ja jestem bardzo zadowolona i zawsze do tej Pani dr wroce,bo ona mi stwierdzila ze mam zatrucie ciazeowe co wczesniej bylam u dr chomy to tylko potrafi zwyzywac ludzi chodz zostawialam u niego 200zł bo poszlam nagrac plyte zeby miec pamiątke ale to byl moj ostatni raz u niego nigdy wiecej,chamstwo i nic wiecej tylko kasa sie liczy
3028
#clasta nieaktywny
29 października 2009r. o 13:56
kazdy porzadny lekarz zgodzi sie na towarzystwo meza, chlopaka podczas ciazy. i rowniez wytlumaczy co gdzie i jak.wiec jesli na tej podstawie oceniac Pania Doktor......to troche malo jednak...jak dla mnie ale wiadomo kazdy ma inne wymagania.
Dla mnie ta Pani jest konowalem, ktorej cos w rodzaju wody sodowej uderzylo do lba, jak i wiekszosc boleslawieckich ginow.
Mialam watpliwa przyjemnosc trafic do niej juz jako mala dziewczynka....trauma zostala, omijam szerokim lukiem.
Ale jesli juz ja tak chwalicie to pilnujcie sie, moze np zapomniec wam powiedziec ze tetno plodu jakby....zaniklo...Tyle w temacie.
~zadowolona niezalogowany
29 października 2009r. o 14:10
clasta napisał(a): kazdy porzadny lekarz zgodzi sie na towarzystwo meza, chlopaka podczas ciazy. i rowniez wytlumaczy co gdzie i jak.wiec jesli na tej podstawie oceniac Pania Doktor......to troche malo jednak...jak dla mnie ale wiadomo kazdy ma inne wymagania.
Dla mnie ta Pani jest konowalem, ktorej cos w rodzaju wody sodowej uderzylo do lba, jak i wiekszosc boleslawieckich ginow.
Mialam watpliwa przyjemnosc trafic do niej juz jako mala dziewczynka....trauma zostala, omijam szerokim lukiem.
Ale jesli juz ja tak chwalicie to pilnujcie sie, moze np zapomniec wam powiedziec ze tetno plodu jakby....zaniklo...Tyle w temacie.

ja tez jestem zadowolona z Pani dr Pawlik i zlego slowa o niej nie powiem bo mierzyla mi tetno plodu i wszystko zapisywala,tak samo wyjasnila jak czegos nie wiedzialam,nic nie miala do ukrycia
3028
#clasta nieaktywny
29 października 2009r. o 14:17
nie no, ja oczywiscie zycze zadowolenia z Pani Doktor....i zerowych komplikacji...problemy z nia zaczynaja sie wtedy kiedy pojawiaja sie komplikacje.Jesli wszystko idzie jak po masle, slowo problem nie istnieje:)
~ola niezalogowany
29 października 2009r. o 14:25
a ludzie sami stwarzaj sobie komplikacje bo jezeli dbaja o siebie w czasie ciąży to wszystko jest ok,sami sobie stwarzaja problem bo kto im karze pic alkohol,palic papierosy i wogole,powinni wtedy sie dobrze odżywiac i przyjmowac zalecone leki,znam duzo osob ktore wogole w czasie ciazy nie dbali o siebie no i o dziecko a potem dziwili sie ze cos jest nie tak,ze dziecko wczesniak itd.
3028
#clasta nieaktywny
29 października 2009r. o 15:35
co Ty za bzdury wypisujesz Olenko...teraz wlasnie przewaznie jest tak, ze te ktore nie dbaja o siebie, donosza ciaze, rodza zdrowe dzieci etc...a te ktorym najbardziej zalezy, staraja sie latami etc, maja problemy.
Nie ma reguly, faktem jest, iz nalezy dbac o siebie w tym czasie, ograniczac pewne produkty, z niektorych calkowicie zrezygnowac...ale na utrzymanie ciazy sklada sie wiele innych, medycznych i genetycznych czynnikow...wiec zanim zaczniesz pieprzyc, poczytaj troche, bo braki w tej kwestii sa nadzwyczaj widoczne....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza