Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~xxx niezalogowany
29 października 2009r. o 15:38
clasta napisał(a): co Ty za bzdury wypisujesz Olenko...teraz wlasnie przewaznie jest tak, ze te ktore nie dbaja o siebie, donosza ciaze, rodza zdrowe dzieci etc...a te ktorym najbardziej zalezy, staraja sie latami etc, maja problemy.
Nie ma reguly, faktem jest, iz nalezy dbac o siebie w tym czasie, ograniczac pewne produkty, z niektorych calkowicie zrezygnowac...ale na utrzymanie ciazy sklada sie wiele innych, medycznych i genetycznych czynnikow...wiec zanim zaczniesz pieprzyc, poczytaj troche, bo braki w tej kwestii sa nadzwyczaj widoczne....

hahaha dobre ludzie ktorzy sa w ciazy nie powinni dbac o siebie powinni pis alkohol i palic papierosy dobre dobre
gratuluje takiego poczucia humoru :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3028
#clasta nieaktywny
29 października 2009r. o 15:41
to przykre jak, wiele ludzi potrafi czytac...ale bez zrozumienia...nie widze zebym gdziekolwiek zachecala do niedbania o siebie, do picia alkoholu czy palenia....ale ok, widze, ze interpretujesz to tak, jak chcesz, wiec pozwol, ze ja Tobie pogratuluje:)))
~ola niezalogowany
29 października 2009r. o 15:42
ja jak bylam w ciazy to bardzo dbalam o siebie i nikt mi nie wmowi ze powinno sie niebac,witaminki codziennie przyjmowalam,zrezygnowalam z kawy,choc bylo ciezko ale co sie nie robi dla zdrowia dziecka,nigdy nie palilam nawet przed ciaza,dbalam bardzo o siebie i mam zdrowiutka coreczke z ktorej jestem naprawde dumna,i dziekuje Pani dr Pawlik ze to ze mi prowadzila cala ciąze :)
~xxx niezalogowany
29 października 2009r. o 15:48
clasta napisał(a): to przykre jak, wiele ludzi potrafi czytac...ale bez zrozumienia...nie widze zebym gdziekolwiek zachecala do niedbania o siebie, do picia alkoholu czy palenia....ale ok, widze, ze interpretujesz to tak, jak chcesz, wiec pozwol, ze ja Tobie pogratuluje:)))

jakas ola napisala ze trzeba w czasie ciazy dbac o siebie co ja takze popieram a ty napisalas:
teraz wlasnie przewaznie jest tak, ze te ktore nie dbaja o siebie, donosza ciaze, rodza zdrowe dzieci etc...a te ktorym najbardziej zalezy, staraja sie latami etc, maja problemy.
~xxx niezalogowany
29 października 2009r. o 15:49
dalas do zrozumienia ze lepiej nie dbac o ciaze bo jak sie dba to sa problemy wtedy,dziwne :/
3028
#clasta nieaktywny
29 października 2009r. o 16:06
no wlasnie chyba tylko Ty tak wlasnie czytasz ze zrozumieniem:) i niejaka Olenka, ktora lyka witaminki, dzieki czemu jest taka zdrowa oraz jej dziecie tez.Pogratulowac oraz pozazdroscic.
~ola niezalogowany
29 października 2009r. o 16:20
no wlasnie bo jest czego zazdroscic a ty nie bedz taka dowcipna i nie rzycze sobie zebys mnie obrazala i moje dziecko!!!!
nie masz czego sie denerwowc takie sa fakty i takie zycie a i powodzenia w niedbaniu o siebie :D
~ niezalogowany
29 października 2009r. o 18:22
co wy pleciecie ja poronilam a bardzo chcialam to dziecko i dbalam o ciaze skonczcie taki temat i zajmnijcie sie dziecmi :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo