Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~wiemy! niezalogowany
9 listopada 2009r. o 20:11
~wiecie??? napisał(a): A czy orientujecie się dziewczyny ile kosztuje wypalanka u Dr.Kukuły?

120 zł już z cytologią i USG dopochwowym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wiemy! niezalogowany
9 listopada 2009r. o 20:13
~wiemy! napisał(a):
~wiecie??? napisał(a): A czy orientujecie się dziewczyny ile kosztuje wypalanka u Dr.Kukuły?

Ech, pytałaś o wypalankę-a ja pisze o wizycie! Sorrki! Nie wiem, czy Kukuła robi wypalankę u siebie...Moja koleżanka leczy się u niego, ale wypalała u kogoś innego, bo Kukuła chyba tylko w szpitalu to robi, nie w gabinecie. Ale najlepiej spytaj o to samego doktora!
~ niezalogowany
9 listopada 2009r. o 20:55

zadzwoń a sie dowiesz http://www.znanylekarz.pl/3982/lek-med-kukula-lech/ginekolog/boleslawiec
~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 14:34
znacie może dr HORBANOWICZ ( czy jakoś tak)?
był ktoś kiedys u niej?
~~~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 14:44
Ńie stosuje sie juz tej metody,moze w pra...gabinetach,polecam zamrazanie.
~ja niezalogowany
10 listopada 2009r. o 15:16
Doktor Horbanowicz,to bardzo miła kobietka. Potrafi wysłuchać i pomóc w problemie. Byłam u niej kilka razy,i zawsze wychodziłam z gabinetu zadowolona,co jest bardzo dziwne, bo chodziłam na państwowe wizyty w szpitalu. JA osobiście nie mam zastrzeżeń.
3676
#MiniMini nieaktywny
10 listopada 2009r. o 15:18
a wie ktoś może kto robi w B-cu usg trójwymiarowe?? tylko bez pana B i pana CH. dzieki;)
~Ewa niezalogowany
10 listopada 2009r. o 16:38
~wiemy! napisał(a):
~wiemy! napisał(a):

Ech, pytałaś o wypalankę-a ja pisze o wizycie! Sorrki! Nie wiem, czy Kukuła robi wypalankę u siebie...Moja koleżanka leczy się u niego, ale wypalała u kogoś innego, bo Kukuła chyba tylko w szpitalu to robi, nie w gabinecie. Ale najlepiej spytaj o to samego doktora!

Ja robiłam wypalankę w domu u doktora Kukuły.Było to dawno.,bo jakieś 7 lat temu.Umówił się za mną na konkretna godzinę,bez kolejki itp.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza