Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 16:51
~ja napisał(a): Doktor Horbanowicz,to bardzo miła kobietka. Potrafi wysłuchać i pomóc w problemie. Byłam u niej kilka razy,i zawsze wychodziłam z gabinetu zadowolona,co jest bardzo dziwne, bo chodziłam na państwowe wizyty w szpitalu. JA osobiście nie mam zastrzeżeń.

dzięki b ardzo bo własnie zarejestrowalam sie do niej a troche sie obawialam!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~JA niezalogowany
10 listopada 2009r. o 18:07
z tego co wiem to usg trójwymiarowe w Bolesławcu mozna zrobić tylko u obydwu panów,z czego również jestem nie zadowolona. Szukałam w internecie i pytałam znajomych i nikt nie wie żeby gdzieś jeszcze owe usg wykonywali. Chyba pozostanie mi pojechać do Legnicy,bo to jeszcze najbliżej.
~ciężarna niezalogowany
10 listopada 2009r. o 18:30
a co to jest te usg trójwymiarowe?po co sie je wykonuje??
~4D niezalogowany
10 listopada 2009r. o 18:39
kukuła robi w 4D
~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 18:40
~ciężarna napisał(a): a co to jest te usg trójwymiarowe?po co sie je wykonuje??

WIEKSZOSC PRZYSZŁYCH MAM ROBI TO USG PO TO ABY ZOBACZYC BUŹKĘ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POZNAĆ PŁEĆ BO NA TYM USG WIDAĆ WSZYSTKO DUŻO WYRAŹNIEJ. MOŻNA TEŻ ZOBACZYĆ CZY NIE MA ŻADNYCH WAD ITP.
~ciężarna niezalogowany
10 listopada 2009r. o 18:44
Buli napisał(a): kukuła robi w 4D
a jaki koszt???
~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 19:25
~ciężarna napisał(a):
Buli napisał(a): kukuła robi w 4D
a jaki koszt???

Dokładnie, Kukuła ma USG 4D. Wizyta z USG dopochwowym i cytologią kosztuje teraz 120 zł.
~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 22:45
Czy wiecie że istnieje fotokoagulacja!!!
Nie mogę się pohamować, jak czytam że jeszcze stosuje się wypalanki, SZOK!!!! ... Zapomniałam, przecież to Bolesławiec ...

A odnośnie USG 4D to moim zdaniem trochę przereklamowane. Ale w ciąży, w szczególności pierwszej wydaje się kasę na różne rzeczy :) Ja też je robiłam, ale dzidzia w brzuszku jakoś tak nie podobna do siebie na żywo :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.