Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~~~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 22:51
którego lekarza polecacie w przypadku leczenia metodą wymrażania lub fotokoagulacji? będę wdzięczna za odpowiedź
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2009r. o 22:58
Ja usuwałam metodą fotokoagulacji we Wrocławiu u dr Łątkowskiego.
Nigdy w życiu nie poddałabym się usuwania inną metodą.
~ niezalogowany
4 grudnia 2009r. o 8:45
~ciężarna napisał(a):
Buli napisał(a): kukuła robi w 4D
a jaki koszt???

cena to 220 zł tyle ja płaciłam
~rudiczka niezalogowany
18 stycznia 2010r. o 21:28
Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!
~aa niezalogowany
18 stycznia 2010r. o 21:47
~rudiczka napisał(a): Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!
dokładne badanie z wymazem zrobi ci ziółkowski i bedziesz czysta jak łezka tylko musisz mieć kase około dwuch stów
3043
#agrafka77 nieaktywny
18 stycznia 2010r. o 22:18
Ziółkowski z cytologią bierze 90 zł(cytologia z zakładu medycyny i patomorfologii w Szczecinie).pobierze wymaz zaniesiesz go na jeleniogórską do laboratorium i zapłacisz 28 zł,póżniej wizytę kontrolną masz gratis.Wiem bo chodzę do Niego.Polecam.

W życiu musi być dobrze i niedobrze.Bo jak jest tylko dobrze to niedobrze.
~masi niezalogowany
19 stycznia 2010r. o 12:59
agrafka77 napisał(a): Ziółkowski z cytologią bierze 90 zł(cytologia z zakładu medycyny i patomorfologii w Szczecinie).pobierze wymaz zaniesiesz go na jeleniogórską do laboratorium i zapłacisz 28 zł,póżniej wizytę kontrolną masz gratis.Wiem bo chodzę do Niego.Polecam.

Też kiedyś chodziłem do Ziółkowskiego, chociaz nie gościłem na jego fotelu ;-)
Co racja to racja :-) Polecam :-)
~ddd niezalogowany
19 stycznia 2010r. o 13:12
odradzam doktora Z naciaga pacjentki na kase i niepotrzebnie stresuje .......... porazka jedna wielka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.