~ciężarna napisał(a):Buli napisał(a): kukuła robi w 4Da jaki koszt???
~rudiczka napisał(a): Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!dokładne badanie z wymazem zrobi ci ziółkowski i bedziesz czysta jak łezka tylko musisz mieć kase około dwuch stów
agrafka77 napisał(a): Ziółkowski z cytologią bierze 90 zł(cytologia z zakładu medycyny i patomorfologii w Szczecinie).pobierze wymaz zaniesiesz go na jeleniogórską do laboratorium i zapłacisz 28 zł,póżniej wizytę kontrolną masz gratis.Wiem bo chodzę do Niego.Polecam.