Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
27 marca 2011r. o 18:17
Też to leczyłam przy niskiej hemoglobinieitp.brałam antybiotyk AZIBIOT i jadłam duuuużo kiełków naprawde pomaga!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kasia niezalogowany
27 marca 2011r. o 20:15
Witam wszystkie kobiety naciągnięte na kasę i wystraszone przez P.Z - Chodziłam do niego 7lat i było ok. aż do momentu aż niby okazało się że stwierdził u mnie tą bakterię- wyniki dopiero miesiąc po wizycie -masakra -dostałam pocztą że muszę się pilnie zgłosić do gabinetu - doktorek oznajmił mi że to poważna bakteria i razem z mężem muszę podjąć leczenie -wypisał mi tonę leków globulek i innych za co kazał mi za wypisanie recepty zapłacić 50zł - a przecież byłam już miesiąc temu na wizycie i to była tylko kontynuacja leczenia -wykrytego z badania. Wykupiłam leki za które zapłaciłam ok. 150zł -następnie brałam te leki z mężem czułam się okropnie po tych lekach razem z mężem, ale w między czasie zapytałam siostry co jej powiedział doktorek miesiąc temu bo też była na wizycie - okazało się że też u niej wykryto tą samą bakterię he he -tylko że dostała inne leki,a za receptę nie zapłaciła nic. Natomiast druga sprawa to jak zapytałam doktora kiedy mam przyjść do kontroli to powiedział że za pół roku ponieważ musi minąć 6 cyklów miesiączki żeby stwierdzić że organizm został oczyszczony z tej bakterii, natomiast mojej siostrze w tym samym przypadku powiedział że na kontrol ma przyjść za miesiąc to jak to możliwe że przy tej samej diagnozie daje inne leki i inne wskazania oraz porady. Masakra miałam iść do innego lekarza żeby się zbadać i potwierdzić diagnozę ale sobie odpuściłam - po za tym nigdy na nic nie chorowałam ani nie miałam problemów z bakteriami i zawsze wyniki cytologii miałam super - od roku zmieniłam lekarza na inną miejscowość Lubań - doktor Tomaszewski -i okazało się że jestem zdrowa jak ryba i nie mam żadnej Chlamidy -po za tym nie miałam żadnych objawów żeby być na coś takiego chora zaszłam w ciąże bez problemu - podejrzewam jakiś wybryk farmaceutyczny ze strony firmy farmaceutycznej i doktora Z. Nieźle sobie to wymyślił tylko że może i kobiety by się nie zorientowały tylko co jak co druga kobieta badana u doktora Z , była zarażona tą samą bakterią :) Śmiech na sali i tak się kończy kariera super doktora polecanego przez wszystki kobiety do pewnego czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~naat niezalogowany
28 marca 2011r. o 8:16
jest nas więcej niż przypuszczałam...
ja niestety tez musiałam zapłacić za recepty, mimo iz ok 4 lata byłam jego pacjentka.
Najśmieszniejsze, ze przepisane przez doktorka tabletki pomoc mogły na wszystko. Po przeczytaniu ulotek stwierdziłam ze to mercedes wśród leków...
~ niezalogowany
28 marca 2011r. o 13:04
CHOMA TO NAJLEPSZY DIAGNOSTA W BOLCU, NIE DARZĘ GO ZBYTNIĄ SYMPATIĄ, BO TO CWANIACZEK, ALE MU UFAM I CHODZĘ TYLKO DO NIEGO!
~sofi2011 niezalogowany
1 czerwca 2011r. o 15:13
To co czytam na temat doktora Z.. jest okrutne. Chodze do niego juz 4 lata i bardzo jemu ufałam. Oczywiście od roku leczę się razem z mężem na chlamydię. Nawet nasz zwierzeta, bo ostatnio doktor stwierdził że to od nich sie wzięła ta bakteria! Miałam teraz wykupic kolejna serie leków, ale wstrzymam sie i pojde do innego lekarza. najpewniej okarze sie ze jestem zdrowa!
Prosze o jakies namiary dobrego specjalisty.
jeżeli to prawda z tym naciąganiem to uważam że doktor Z powiniem nam za to zapłacić!!!!
2087
#Wikunia nieaktywny
1 czerwca 2011r. o 19:01
polecam Ch. w stomadencie i B-P. na grunwaldzkiej z tyłu shimano
oboje przyjmują na NFZ i prywatnie

Z. też mnie chciał leczyć na chlamydie ale sprawdziłam u innego lekarza i jestem zdrowa. Ale znam jeszcze kilka dziwczyn którym też wmówił chlamydie a one nadal mu ufają, najgorsze że pakuje te antybiotyki również kobietom w ciąży.
Dziewczyny uważajcie na niego i sprawdzajcie diagnoze też w innych gabinetach

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~ niezalogowany
1 czerwca 2011r. o 19:32
Tak wlasnie... mi doktor Z najpierw wciskal kit, ze dopoki tego nie wylecze nie bede mogla miec dzieci, a gdy niedlugo potem zaszlam w ciaze powiedzial mi, ze bede musiala brac antybiotyki w trakcie ciazy o ile dobrze pamietam po 12 tygodniu :/

Ponadto zapytal czy mam zwierzeta, na co odpowiedzialam mu, ze nie ale tak 2 razy w miesiacu jestem u osob ktore maja, to powiedzial, ze w takim razie przepisze antybiotyki dla zwierzat tez, ale zebym ich nie badala bo u zwierzat sie tego nie wykryje

Moim zdaniem wszystkie kobiety, ktore oszukal powinny sie zebrac i cos z tym zrobic!

Ten lekarz to naciagacz... nie patrzy na to jak bardzo szkodzi wszystkim kobietom, ktorym niepotzrebnie wciska po kilka serii antybiotykow, nie mowiac juz o ciazach, ktore moga sie zle skonczyc przez to jego zarabianie na klamstwach!!!!!!!
~a niezalogowany
1 czerwca 2011r. o 21:44
Czytam te posty i włos mi się jeży na głowie.Czytałam kiedyś o chlamydi i to jest chyba choroba która najczęściej jest przenoszona drogą płciową.Dziwne że doktor wykrywa ją u prawie każdej pacjentki.Dobrze jest iśc i zbadac się na wszelki wypadek gdzie indziej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.