Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Chlamydia niezalogowany
17 czerwca 2011r. o 13:07
http://www.eioba.pl/a/28d1/chlamydia-weneryczna-choroba-kobiet-i-mezczyzn
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Paulinka niezalogowany
19 lipca 2011r. o 19:52
www.mójginekolog.pl
~ niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 8:57
jakie doktora polecacie na kase chorych
~hiena niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 14:59
pani kaczurowska jest fajna babka
1944
#patito nieaktywny
6 sierpnia 2011r. o 16:08
a ja chciałam zapytać, czy znacie moze jakiegos ginekologa, który przyjmuje po 18? Potrzebuje pilnie sie do niego wybrac, a nie wiem, czy którys pracuje jeszcze po tej godzinie, a zwolnić sie z pracy nie mogę.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 16:32
czytam wasze wypowiedzi i smiac mi sie chce jak tych znachorow naszych nazywacie dobrymi lekarzami. Tak naprawde tutaj brak dobrego ginekologa a to ze np pani K. jast miła to zamało kiedys kazda zwas z czasem sie otym przekona ze nalezy leczyc sie poza miastem.Ja wiem jedno mowie stop boleslawieckim ginekologom bo przezyłam koszmar i mam dwa aniolki
~Ameise niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 17:44
polecam dr Chomę,wspaniały lekarz,cierpliwy wszystko wytłumaczy,nie bagatelizuje problemów,no i codziennie przyjmuje:)
~ja niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 22:26
~Ameise napisał(a): polecam dr Chomę,wspaniały lekarz,cierpliwy wszystko wytłumaczy,nie bagatelizuje problemów,no i codziennie przyjmuje:)

dobre sobie.. Dr Choma.. żartujesz chyba sobie :)
kasa, kasa, kasa..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza