ja czekam na wyniki u innego lekarza, potem jestem umówiona na kolejne. może naprawde mam tą bakterie, ale poki nie upewnie sie u innych nie wezme kolejnej serii leków bo po pierwsze kosztują sporo kasy jak dla mnie a po drugie mam tak słabe wyniki krwi, że teraz jedyne co powinnam łykać to witaminy w potrójnej dawce.
jesli odbiorę wyniki u innych to napisze jak sie zakończyła albo zakończy przygoda z moja chlamydią.
pozdrawiam :) :)
Ja obecnie leczę się u dr.Z.,byłam pierwszy raz bo słyszałam,że jest "dobry" ale to co czytam to mnie przeraża.Jestem po zabiegu i czekam na wyniki,również wspominał o wkładce za jakieś 500-600 zł-"trochę" dużo ale poczekam bo ponoć w pon.mają być wyniki gotowe i jestem ciekawa co mi powie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.