a jesli chodzi o naciaganie pacjentek to ja w sumie stracilam kolo tys zl masakra nerwy badania juz mnie chcial kroic ehhhhhhhhhhhhhhhh dobrze ze to dawno ale widze ze nakreca dalej kobiety .... ze sie za niego jakis sad nie wezmie masakra ..................
dlatego tez uważam, ze jak byśmy zebrały się wszystkie "poszkodowane" to doktorkowi odechciało by sie gadania głupot.
Mi powiedział ze mając ta bakterie to o dziecku mogę zapomnieć - na dłuższy czas...
Przyznam szczerze, ze podczas wszystkich moich wizyt (a chodziłam co pół roku) w gabinecie na ul. Starzyńskiego prawie zawsze wychodziłam z "czymś"...
Pamiętam... jak kiedyś Pan doktor przepisał mi chyba trzy opakowania globulek ze względu na rzekoma nadżerkę... nie wykupiłam ani jednego a przy następnej wizycie doktorek twierdził ze globulki bardzo pomogły i ze na jakiś czas mamy spokój ...
dlatego tez uważam, ze jak byśmy zebrały się wszystkie "poszkodowane" to doktorkowi odechciało by sie gadania głupot.
Mi powiedział ze mając ta bakterie to o dziecku mogę zapomnieć - na dłuższy czas...
Przyznam szczerze, ze podczas wszystkich moich wizyt (a chodziłam co pół roku) w gabinecie na ul. Starzyńskiego prawie zawsze wychodziłam z "czymś"...
Pamiętam... jak kiedyś Pan doktor przepisał mi chyba trzy opakowania globulek ze względu na rzekoma nadżerkę... nie wykupiłam ani jednego a przy następnej wizycie doktorek twierdził ze globulki bardzo pomogły i ze na jakiś czas mamy spokój ...
dlatego temat powinien zostac naglosniony na tej stronce i ostrzegac pacjentki zeby sie nie leczyc na cos czego nie ma .... no ja juz nie chodze do niego 3 razy starczylo ..... ja polecam dr Kukułe.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.