Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~ niezalogowany
6 stycznia 2012r. o 22:54
~zz napisał(a): Bedronka podatki płaci w Holandii, nam podnoszą VAT i akcyzę bo krajowa kasa pusta.

Biedronka nie jest z Holandii!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2347
#nero nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 0:38
To może lepiej salon mercedesa sobie otwórzcie,nie bedziecie musieli jezdzić do Wrocławia. :P :P :P
~ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 8:40
nero napisał(a): To może lepiej salon mercedesa sobie otwórzcie,nie bedziecie musieli jezdzić do Wrocławia. :P :P :P

Aleś zabłysnął!
2347
#nero nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 9:49
~ napisał(a):
nero napisał(a): To może lepiej salon mercedesa sobie otwórzcie,nie bedziecie musieli jezdzić do Wrocławia. :P :P :P

Aleś zabłysnął!

To tak na rozładowanie emocji ;)
~zz niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 18:56
www.forbes.biedronka
~alfa niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 23:19
W związku z tym że portal nie opublikował nowego tematu który rozpoczęłam, piszę tutaj, ponieważ mieszkańcy Gromadki czytają ten temat, a nie mają świadomości, cóż się dzieje.
Zdarzyło się niedawno, wigilia wielu kultur, impreza od lat znana. Niestety dla wybrańców, choć ich grono co kilka latek zmienia się. Wszystko zależy od potrzeb (raczej wójtowych). Niedawno bywali wykładowcy Pana wójta z Legnicy, teraz byli z Jeleniej Góry, bo wójt kształci się nadal, a jakże. Na przyszłych wszystkich festynach też będą, spoko. I wszystko z naszych, mieszkańców gminy podatków, które zapewne już niedługo ponownie wzrosną niemało. Jaki jest publiczny interes w zapraszaniu wykładowców Pana D., jakie są wymierne efekty, czy zrobią coś dla naszej gminy za free dzięki temu, nie sądzę. Chyba wszystko się pomyliło Panu wójtowi, zapewne pomyślał ja to gmina, a gmina to ja. Więc dobro moje jest dobrem gminy, tylko dlaczego za nasze, mieszkańców, pieniądze. Czy to jest moralne?
~alaa niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 0:04
TAK ZGADZAM SIĘ Z ALFĄ. to skandal!!!! za nasze pieniądze wujt organizuje sobie swojskie imprezki!!!!!! A może powinniśmy poprostu wziąść się za to???? bo w końcu to nasze pieniądze, a nie jego prywatne! a zależy co mu pasuje to sobie zaprasza. Ja słyszałam, że teraz uczy się w Szczecinie, a jego żona w Legnicy!! Więc ile lat za nasze pieniądze będzie sobie i swojej żonie dogadzał??? to skandal!!! służbowym autem jeżdził na imprezki z kirowcą!! do WSM Legnica!!! LUDZIE WEŚMY SIĘ ZA TO!!!! MOŻE JAKAŚ SKARGA???? SKANDAL!! komuna dawno się skończyła!!
~alaa niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 0:06
sorki za wujt, oczywiście ma być WÓJT!! ale jestem wściekła na tą prywate!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza