Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~mieszkaniec niezalogowany
4 stycznia 2012r. o 17:38

Dlaczego mają stawiać na miejscu TARTAKU przecież są
lepsze miejsca,ja proponuję obok STACJI PALIW
albo na ŁĄCE GALIKA sklep typu; BIEDRONKA ,NETTO albo LIDL.
Nie widzę lepszego miejsca i tego typu sklepu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~autor niezalogowany
4 stycznia 2012r. o 18:10
pole na przeciw blokow przez ktore ludzie podążają do kocioła tez by sie nadalo nawet na cos wiekszego.... tylko z tego co sie orientuje to owe pole ma kilku właścicieli.. jest kilka miejsc w gromadce aby taki market powstał... cieszy mnie inicjatywa ludzi ktorzy zbieraja podpisy na budowe marketu, tylko dlaczego 2 radnych sie sprzeciwiło?? zna ktos moze nazwiska tych delikwentow???
~autor niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 9:34
~autor napisał(a): pole na przeciw blokow przez ktore ludzie podążają do kocioła tez by sie nadalo nawet na cos wiekszego.... tylko z tego co sie orientuje to owe pole ma kilku właścicieli.. jest kilka miejsc w gromadce aby taki market powstał... cieszy mnie inicjatywa ludzi ktorzy zbieraja podpisy na budowe marketu, tylko dlaczego 2 radnych sie sprzeciwiło?? zna ktos moze nazwiska tych delikwentow???

???? zna ktos???
3943
#FRANCA nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 11:14
Nie ważne w którym miejcsu,ale by się przydał jakiś market :) Też jestem za !! !! !!
~black niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 15:12
Market w Gromadce ma sens jeśli jest w centrum, żeby starsi ludzie i bez samochodów mogli przyjść na pieszo. Nie muszą robić dużych zapasów na cały tydzień, bo codziennie mogą się przejść po świeże produkty.
~normalny niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 20:09
~autor napisał(a):
~autor napisał(a): pole na przeciw blokow przez ktore ludzie podążają do kocioła tez by sie nadalo nawet na cos wiekszego.... tylko z tego co sie orientuje to owe pole ma kilku właścicieli.. jest kilka miejsc w gromadce aby taki market powstał... cieszy mnie inicjatywa ludzi ktorzy zbieraja podpisy na budowe marketu, tylko dlaczego 2 radnych sie sprzeciwiło?? zna ktos moze nazwiska tych delikwentow???

???? zna ktos???
Przeciwko Marketowi: Malina,Liszcz,Gortych ,za Marketem:Mikołajczyk,Zawierucha
~Bella niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 22:27
No i wreszcie moj poprzednik /czka nie owija w bawelne i wali po nazwiskach.Ci Panowie zapewne PREZENTUJA GLOS TYCH CO ICH WYBRALI/ha,ha/i napewno w 100% codziennie robia wszystkie zakupy w GROMADCE z czystego PATRIOTYZMU, a zwlaszcza Pan radny pracujacy poza GROMADKA tez dlatego ze w GROMADCE taniej,zwlaszcza kolo garazy.Wstaje bidulek wczesniej robi zakupy a pote m jedzie do pracy.Smiech na sali trzeba zamieszac w tym kociolku,grajdolku.
~ niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 23:44
ludzie trochę kultury! Mam wrażenie ze w Gromadce sami pieniacze mieszkają (nie chodzi mi o to że padają nazwiska)
Dyskusja powinna raczej schodzić na trochę inny plan, a mianowicie na to czy taki sklep ma szansę istnienia w gminie na miarę miastowego (konkurencyjność cen), jakie zyski pozyska gmina, jakie straty itp
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza