Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~BIEDRONKA niezalogowany
26 stycznia 2012r. o 20:49
SORY nie moglam znalezc strony, Tak TEMAT jest, jutro tz. 27.01(piatek) o godz.14 jest w DOMU KULTURY sesja RADY GMINY min w sprawie powstania BIEDRONKI (tak,tak), powiadomcie sasiadow i znajomych >Przyjdzmi im nas wiecej tym lepiej a naocznie przekonamy sie ktorzy radni za a ktorzy przeciw i jakie beda ich argumenty.Czy mysla tylko o swoich interesach czy o NASZYCH czasami tez.

Zmoderowano 26.01.2012 godz.21:08 - powód: korekta cytowania :) (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Marek niezalogowany
26 stycznia 2012r. o 21:48
Koniecznie musi powstać tani sklep w gromadce. :)
~BIEDRONKA PILNE dzisiaj SESJA O 14 DOM K niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 7:53
~BIEDRONKA napisał(a): SORY nie moglam znalezc strony, Tak TEMAT jest, jutro tz. 27.01(piatek) o godz.14 jest w DOMU KULTURY sesja RADY GMINY min w sprawie powstania BIEDRONKI (tak,tak), powiadomcie sasiadow i znajomych >Przyjdzmi im nas wiecej tym lepiej a naocznie przekonamy sie ktorzy radni za a ktorzy przeciw i jakie beda ich argumenty.Czy mysla tylko o swoich interesach czy o NASZYCH czasami tez. Zmoderowano 26.01.2012 godz.21:08 - powód: korekta cytowania :) (sentinel)
MOWCIE KAZDEMU KOGO SPODKACIE.TO JUZ DZISJAJ!!!!!!!
~BIEDRONKA PILNE dzisiaj SESJA O 14 DOM K niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 7:53
~BIEDRONKA napisał(a): SORY nie moglam znalezc strony, Tak TEMAT jest, jutro tz. 27.01(piatek) o godz.14 jest w DOMU KULTURY sesja RADY GMINY min w sprawie powstania BIEDRONKI (tak,tak), powiadomcie sasiadow i znajomych >Przyjdzmi im nas wiecej tym lepiej a naocznie przekonamy sie ktorzy radni za a ktorzy przeciw i jakie beda ich argumenty.Czy mysla tylko o swoich interesach czy o NASZYCH czasami tez. Zmoderowano 26.01.2012 godz.21:08 - powód: korekta cytowania :) (sentinel)
MOWCIE KAZDEMU KOGO SPODKACIE.TO JUZ DZISJAJ!!!!!!!
~Michał niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 12:42
Wasze wypowiedzi na wszystkich forach są tak nędzne i nie podparte żadnymi argumentami , że aż miło. Przeczytać można piękne wypowiedzi bardzo mądrych i inteligentnych ludzi typu: "nowe miejsca pracy", "dodatkowe pieniądze dla urzędu gminy", "stare sklepiki nie upadną lecz wręcz będą się rozwijać" "chodźcie zobaczymy kto będzie głosował zapraszajcie znajomych". Gratuluje wręcz klaszcze bije wam pokłony. Tak sobie myślę, że takie mądre komentarze może wystawiać tylko ktoś kto ma w tym interes właścicielka gruntu pod wieloma nickami ? czy ludzie którym zapłaciła za to ? Podteksty "zobaczymy kto jak zagłosuje ?" - czy to czasami nie dawanie do zrozumienia bójcie się ? Chyba takich którzy sie na to nabiorą nie ma jak są im też gratuluje :). Więcej miejsc pracy no fakt w małym sklepiku są góra z cztery w biedronce więcej, ale jeżeli nawet parę z nich przetrwa zredukują etaty no i reszta co upadnie cy biedronka dała by zatrudnienie chociaż tylu osobą co stracą prace ? nie ma takiej opcji nie wspominając o "nowych miejscach pracy". Wypowiedzi typu dla ludzi starszych kolejna bzdura którą tylko bardzo inteligentni ludzie mogli napisać, w markecie nikt nie poda zakupów a tym bardziej nie zaniesie do domu jak robią niektórzy mali sklepikarze. Co powiecie o tych starszych ludziach którzy po budowie marketu mogą stracić swoje sklepy nie mając szans na inną prace kilka lat przed emeryturą ? Co powiedzie o ludziach którzy całą rodziną prowadzą swoje małe działalności i stracą wszystko ? Myślicie, że radni wystraszą się wypowiedzi "ludzi" nie ukrywajmy kim oni są typu przyjdziemy zobaczymy kto, ja bym się zastanowił jak spojrzą w oczy tym którzy bez szans na cokolwiek trafią na bruk. Kończąć kwestią dodatkowych pieniędzy dla gminy Brawo Brawo Brawo !!!!! Inteligencjo Polska polecam: http://www.zagan.org/art,zagan,41.html. Pozdrawiam wszystkich i zastanówcie się co piszecie a jak już coś piszecie dajcie argumenty nie z szamba wyssane.
~Bezrobotna niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 12:59
Obserwuje co piszecie...... Brawo Michał. Jestem z innej nie duzej mieściny. Miałam własny handel 17lat. Pracowalam na całą rodzine. Pojawili się mądrzy genialni ludzie, chcący bić kokosy na ludzkiej naiwności. Postawili markety i nie reagowali na protesty ludzi. Cały przemysł zamienił się w markety. Ja oczywiście straciłam moją prace, a ze mną moi pracownicy. Ponieważ mam ponad 40 lat więc dla pracodawcy jestem starym smieciem nie nadającym sie pracy. Powinnam już umrzeć. Dla ZUS jestem okazem młodości więc powinna płacić. Podobny los spotkal wielu innych ludzi. Nie mam pracy , nie mam perspektywy, a hipermarkety rosną. Owszem powstały miejsca pracy w hipermarketach, gdzie pracodawca traktuje pracownika jak przedmiot dajac mu jałmużnę.
Panowie i Panie na posadkach urzędowych jak będziecie się czuć, gdy wam krzeselka z pod dupy wyciągnie? Bedzie bolało i pewnie najlepiej bedzie się (do wyboru) powiesic, utopic, otruć. Powodzenia!!!!!
Idąc do hipermarketu po chleb wydaje sie na wiele niepotrzebnych produktow. Mamy taniej, wydajemy wiecej, a dupy rosną:)))
~mieszkaniec niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 13:07
Cukier w Gromadce kosztuje 5,20zł ;( . Śmietana 12% najtańsza 3,05zł. to są ceny :|
~Michał niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 13:10
Mieszkańcu zapraszam Do Sklepu Pani Warcholik Cukier 4.30 zł śmietana 18% 3zł chcesz mieszkańcu śmietane za 2zł ? nawet tego nie przywozimy bo ludzie nie chcą czegoś co krowy na oczy nie widziało :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo