Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~ija niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 18:18
Michał jak się uaktywnił, dlaczego nic się nie odzywał przed głosowaniem??? Ponad 1000 ludzi w ankiecie telefonicznej opowiedziało się za marketem. Czas Gromadkę wyciągnąć z marazmu, ożywić, dać szansę na rozwój. Dzięki marketowi zyskają inne biznesiki z Gromadki, bo będą z nich korzystać ci którzy przyjadą na zakupy. Radni postąpili tak jak życzy sobie większość mieszkańców, a przecież taka ich rola. Brawo Radni!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xy7z niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 18:40

Nie obchodzi mnie że padną małe sklepy ,to najwyższy czas
ja chcę kupować tanio ponieważ moje zarobki nie pozwalają
mi na robienie zakupów w waszych sklepach.

JESTEM ZA BIEDRONKA I TO JAK NAJSZYBCIEJ .
8141
#Nemo nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 18:50
~Michał napisał(a): I Gdzie Te Wielkie Tłumy Na Radzie ? Nie Było Nikogo Z Was Cwaniaczki Na Forum Trole Je..... Potraficie Tylko Być Mocni W Gębie Macie Przegłosowane Ale To Nie Konie To Dopiero Początek Wojny Będą Petycje Będą Protesty I Będzie Się Działo.
Witaj Michał to że Twoja mama ma sklep to nie znaczy że możesz się odgrażać i zastraszać ludzi że im szyby powibijasz w oknach bo są za supermarketem. To są grożby karalne i nie wiem co masz na myśli ale powinno to być zgłoszone do prokuratury przez ADMINISTRATORA .
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 19:54
~xy7z napisał(a):
Nie obchodzi mnie że padną małe sklepy ,to najwyższy czas
ja chcę kupować tanio ponieważ moje zarobki nie pozwalają
mi na robienie zakupów w waszych sklepach.

JESTEM ZA BIEDRONKA I TO JAK NAJSZYBCIEJ .

POPIERAM :) :) :) CHCEMY KUPOWAĆ TANIEJ
~bingo niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 20:10
Do radnych.Zróbcie wszystko żeby ten market w końcu powstał.Ceny w sklepach spadną co najmniej o 25 %.Ludzie w naszym regionie są mało majętni,ułatwicie im życie.Ci którzy siedzą w geesie przy władzy już swoje zarobili,koniec prywaty na państwowych stołkach.Właściciele małych sklepów jak będą chcieli się utrzymać to będą zmuszeni do opuszczenia cen a teraz przystosowują się do cen w sklepach geesu.Marża w naszych sklepach sięga 45%. A co nie może być np.20% i zamiast na kawie zarabiać 6,oozł. zarobią np.2,50.Nie wiem czym do niektórych radnych mam przemawiać nie ubliżając im. MA BYĆ MARKET
~bingo niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 20:21
Nie wierzyłem,że coś do naszych radnych dotrze .Powiem krótko DZIĘKI.
~bingo niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 20:36
~Ania napisał(a): do ~autor: ciekawa jestem co byś mówił gdybyś sam miał taki sklepik z którego żyjesz i utzrymujesz całą rodzinę...
...Aniu też miałem sklepik i konkurencja go wykończyła i nikt nade mną nie płakał.A ja co, muszę sobie radzić pracując u kogoś.
~megatron niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 20:44
to się Michał zbulwersował. Weź sie lepiej za robotę chamie. Ciekaw że na gromadce własnego cienia sie boisz a na forum się napinasz bardziej niż Hardkorowy Koksu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza